08 June 2014 @ 11:42 pm
 
Tb - tas mēdz būt skumji un konkrētajā brīdī pat ļoti sāpinoši, jo man vispār ir ļoti grūti ar to, ka cilvēki nesaka, kas viņiem patiešām nepatīk, bet ilgtermiņā man šādas lietas ir vienaldzīgas.


Lai gan varbūt man nevajadzētu tagad tā runāt, varbūt es arī sākšu izpausties internetos ar sazvērestības teorijām, kad man nepatiks manas grāmatas kritika, tas totāli būtu tāds "paaugsies, sapratīsi" variants.
 
 
( Post a new comment )
pikaczu[info]pikaczu on June 8th, 2014 - 11:54 pm
Nelasiit kritikas un nereagjeet, ignoreet vidi, tureeties tikai pie tekstiem, tas vai tad nav iespeejams?
(Reply) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on June 9th, 2014 - 12:15 am
Nez, man patīk kritikas, pat ļoti. Man īstenībā patīk arī visādas citas ar vidi saistītas lietas, nu, tur pasākumi visādi un tā, bet ļoti nepatīk kaut kāda "ēnas puse", vienk. ir diezgan šokējoši, ka literatūras videi tāda arī piemīt, un varbūt pat vēl izteiktāka nekā ciām jomām, vajag laiku, kamēr to sagremo.

Man šķiet, ka par tekstiem ir svarīgi reflektēt dažādos līmeņos.
(Reply) (Parent) (Link)
annuska[info]annuska on June 9th, 2014 - 10:31 am
man, piemēram, patika Tava kritika par Fomu, bet nepatika par Dragunu. iespējams, tas tā ir tāpēc, ka man nepatīk, kā raksta F, bet patīk D.
Mazāk man patīk arī tās kritikas, kurās Tu jūsmo, taču šī vājība piemīt arī man. Tu pati man patīc.
(Reply) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on June 9th, 2014 - 11:38 am
Hehe - man ļoti patīk nošķīrums. :)

es pati vienmēr esmu ļoti lepojusies ar to, ka spēju atšķirt savu patiku/nepatiku pret cilvēkiem un viņu tekstiem. uzskatu, ka tā ir viena no manām vislabākajām īpašībām. :D
(Reply) (Parent) (Link)