03 May 2014 @ 09:23 pm
 
Es nebrīnos, ka sabiedrības attieksme pret literatūru ir tāda, kāda tā lielākoties ir, ja skolēnu radošo darbu konkursa vērtēšanas kritēriji ir: pozitīvisms, patriotisms un drukas kļūdas. Drukas kļūdas - tiešām?
Labi, palasīšu vēl par skandināvu rūnām un ķeršos klāt, bet, ja es nebūtu tikai "pa kluso" vērtēšanā palīdzētājs, es totāli viņiem pateiktu, ka šis viss sūkā.


UPD: es domāju, ka vajadzētu vēl kategoriju "glītākais rokraksts".
 
 
( Post a new comment )
honeybee: saruna[info]honeybee on May 4th, 2014 - 12:58 am
[es te par LitAkad, sorry, ka iejaucos]

KKF arī tagad naudu nedod, tur ir kaut kādi citi ūberkanāli (uz sitiena aizmirsu, kura no valsts struktūrām), bet - pagājšgad un šogad ir gan maksas, gan bezmaksas grupas, domājams, ka nākamgad arī būs (pieņemot, ka ar konkursiem viss būs kārtībā). Iespējams, tas "LitAkad ir par maksu" priekšstats ir radies tāpēc, ka uz bezmaksas grupām cilvēki nonāk konkursa kārtībā (t.i., tiek izsludināts konkurss uz Jauno un iesācēju autoru semināru - kaut kad ap rudeni izsludina, ziemā vērtē, ja nemaldos - un no tā tad pasmeļas arī akadēmijai), bet maksas grupas tiek izsludinātas atsevišķi, ar brīvu pieteikšanos (parasti kaut kad gada sākumā). Tas mirklis, kad bija tikai maksas grupas, bija diezgan īss (viens vai max divi gadi).
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on May 4th, 2014 - 01:56 am
forši, ka Tu paskaidro situāciju, es jau praktisku informāciju nespēju paturēt prātā.
(Reply) (Parent) (Link)