19 March 2014 @ 06:06 pm
 
O, open minded izklausās pēc kaut kā brīnišķīga - ja vien es tūlīt viņu mājaslapā neatradīšu kaut ko nejauku, piemēram, ka pieteikšanās ir beigusies vai ka es kaut kādu iemeslu dēļ nevaru šo darīt, teiksim, viņu elektroniskie materiāli būtu pieejami tikai onlainā un tādējādi tos nevarētu konvertēt man ērtos formātos, bet vispār man liekas, ka es gribu visus trīs no tiem kursiem, tas ir tik vareni, ka kaut kas šāds notiek.

upd: tā jau man likās, cik bēdīgi, žēl, ka es par šo nezināju ātrāk.
 
 
( Post a new comment )
cukursēne[info]saccharomyces on March 19th, 2014 - 07:18 pm
domāju, ka tiešsaistē pieteikties vairs nevar tāpēc, ka Tu vnk nepaspētu izpildīt visus pārbaudes darbus utt līdz programmas beigām, vismaz no viņu skatpunkta tā varētu būt. un man likās, ka jāmaksā gan par lekcijām dzīvajā, gan par pārbaudesdarbiem&materiāliem, jo tomēr galā dabū kkādu papīru, kas apliecina, ka esi to izmācījies, bet varbūt es neeamu pietiekami izpētījusi. uzraksti viņiem ēpastu?
bet šitādas līdzīgas lietas angliski visurkur ir pieejamas arī, varbūt ir vērts pameklēt, varbūt būs bez piet.laika ierobežojuma! (:
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on March 19th, 2014 - 08:15 pm
jā, es viņiem uzrakstīšu. es paspētu, jo man ir daudz laika (nosacīti gan, protams, bet tomēr)

par to, vai par to ir jāamksā, es vienk. īsti nesapratu, man vispār likās, ka tur ir mazliet par maz informācijas, kā tas notiek, bet nu jā - ja pieteikšanās ir jau beigusies...eh.
(Reply) (Parent) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on March 19th, 2014 - 10:58 pm
Tev varbūt ir kāda ideja par ko jedzīgu angļu valodā, tb - nav jāmeklē, vienkārši, varbūt kaut kas ienāk prātā uzreiz. un zem kādiem atslēgas vārdiem man ko šādu meklēt?
(Reply) (Parent) (Link)