16 January 2014 @ 07:18 pm
 
Es jūtos tā, ka zvaigzne ir mani piečakarējusi, viņi man vairākos e-pastos ir apgalvojuši, ka atsūtīs kindlei derīgu failu, bet nav to izdarījuši jau trīs nedēļas!!! Tātad es ļoti šaubos, ka vispār grasās to darīt. Viņu piedāvāto formātu es nevaru atvērt ar kalibri (ar ko ir iespējams atvērt visu, ko es līdz šim esmu lasījusi), vēl jo stulbāk, es to failu esmu izdzēsusi (nez, vai tur nebija kāda lieta ar lejupielādēšanu tikai vienreiz. Vispār galīgi bēdīgi, jo tā bija mana cerība uz grāmatām latviešu valodā (šis tas jau viņiem tomēr tur ir), turklāt tā jau ir vienīgā opcija šobrīd, ja neskaita nedaudzās publicētavas grāamtas, no kurām sevi interesējošās sen esmu izlasījusi vai personisku komunikāciju ar autoriem un mēģinājumiem vienoties par virtuālu variantu, nu, vai veiksmēm, kad man kāds palasa priekšā.
Pirmkārt, es uzskatu, ka tas ir stulbi, ka viņiem nav uz mobi konvertējamu formātu, bet nu labi – man vajadzēja ar viņiem sazināties, pirms es kaut ko pirku, bet apgalvošana, ka viņi var konvertēt un atsūtīt un ka to izdarīs, bet tā nedarīšana, gan ir apzināta čakarēšana, kas mani apbēdina un sadusmo.
Man jau nav sajūta, ka viņiem vajadzētu baigi empatizēt manas alkas lasīt arī latviešu valodā (neatceros vai pat minēju ieemslu, kāpēc tieši man kindle ir piemērotāka par citām programmām, bet, visticamāk), tb – es priecātos, ja kaut vai tādēļ viņi man reiz to grāmatu atsūtītu, vienk. man viņu motīvi ir vienaldzīgi, bet jebkurā gadījumā – šis ir nejauki.
 
 
( Post a new comment )
honeybee[info]honeybee on January 16th, 2014 - 08:50 pm
Es paskatīšos, vai varu viņiem uzbraukt drusciņ :) Tipa rīt.
(Reply) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on January 16th, 2014 - 08:59 pm
tikai tad, ja tas Tev nevar radīt nekādas potenciālas problēmas. :)
(Reply) (Parent) (Link)