13 January 2014 @ 08:18 pm
 
Bet jā - štais tiešām, ja neatrisināsies, būs ļoti sūdīgi, jo sagrauj manus plānus, bet ok, nav vērts cepties, vakarā man tāpat neviens neatbildēs uz e-pastiem un es arī nevaru nekur piezvanīt, lai kādas lietas noskaidrotu (vai vienk. izpaustos, kā es par šo visu jūtos), jādara kaut kas cits, piemēram, jāaiziet pēc piparkūkām un alus, varbūt jāpaskatās kāda filma.
 
 
( Post a new comment )
[info]augsne on January 13th, 2014 - 08:25 pm
Tas nevar neatrisināties! Ja Tev neiet uz priekšu, tad saki, jāpaskatās, moš var ministrijai uzrakstīt.
(Reply) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on January 13th, 2014 - 08:34 pm
Tipa, es un mani draudīgie draugi. :D

Es uzrakstīju pašam isecam, tai LiepU sievietei vairs negribu rakstīt, jo viņa man atbildējusi tik nelaipni, ka apraudājos (nafig tad vispār viņi norāda kontaktpersonas, ja tām nedrīkst neko pajautāt) Gribēju viņai iemest linku uz vietu, kur par šito lasīju, bet tas bija jau pirms laika, vairs nevaru atrast, tikai visādas abstraktas infas par dažādiem palīglīdzekļiem.
Man vienk. bail, ka, tā kā šo ierosinu es pati, nevis izglītības iestāde, kā tas būtu, ja es vēl mācītos, tad moš ir kāda sarežģītāka papīru/pierādīšanas lieta, un, ja ir kāds čakars, es varu viek. nepagūt pieteikties.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]augsne on January 13th, 2014 - 08:47 pm
Pai, pai. :* Ļoti ceru, ka viss izdosies.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on January 13th, 2014 - 08:54 pm
Paldies. :*
Principā es neredzu nekādu racionālu iemeslu, kāpēc, lai šī vai jebkura cita lieta, kas notiek valsts iestādēs nevarētu tikt pielāgota (vēl jo vairāk centralizētajos eksāmenos viņi to tiešām dara), vienkārši par šo visu ir baigi maz informācijas. Un es pilnīgi pieļauju, ka viņas darba pieredzē es esmu pirmais gadījums, kam šādā situācijā tas ir vajadzīgs, bet tāpat man liekas, ka, ja viņa ir atbildīgā persona, tad varētu tomēr painteresēties, pirms bļaut "nē".
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on January 13th, 2014 - 11:25 pm
viņas pienākums ir interesēties un nokārtot tādas lietas, viņai par to maksā. ok, labi, jā, pirmais tāds gadījums, apjukums, var jau būt visādi, bet goddamnit, tad lai pakustini savu smadzeni vai, vajadzības gadījumā, pakaļu, un noskaidro līdz galam. šī noteikti ir viena lieta, par ko būtu jāsūdzas. es, protams, neko daudz par eksāmenu pārlikšanu nezinu, jo neesmu to nekad ne darījusi, ne organizējusi, bet nav nekāda iemesla, kāpēc lai būtu kaut kādas atšķirības tajā, ko piedāvā cilvēkiem, kas joprojām ir mācību iestādēs, un tiem, kas jau ir pabeiguši, eksāmenu visi tāpat raksta vienlaicīgi, tāpēc jau tas ir centralizētais eksāmens.

Tu noteikti saki, ja Tev vajag kaut kādu jebkādu morālu vai tehnisku atbalstu šitā organizēšanā, jo sevišķi, ja ir, piemēram, kaut kādi šito atbildīgo iestāžu biroji rīgā, uz kuriem var aiziet un uz vietas visu pieprasīt - esmu ļoti gatava kaut ko tādu darīt.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on January 13th, 2014 - 11:47 pm
Paldies. :)
Man patiktu, ja visu varētu atrisināt draudzīgi un pieklājīgi. Bet jā - viņa gan atbildēja diezgan nelaipni, apmēram, kā "ko tu man piepisies ar šitādiem brīnumiem", bet, ja vajadzēs kādu palīdzību, es došu ziņu.
Lai gan man jau visvairāk ir palīdzējis tieši fakts, ka jūs visi man ticat un domājat, ka es varu darīt lietas. :)
(Reply) (Parent) (Link)