16 December 2013 @ 03:55 pm
 
Bet jā - tehnoloģijas toč šajā aspektā ir kaut kas brīnišķīgs, man atliek vienīgi mācīties. Un šis video apliecina, ka tas, ka veci cilvēki nevar apgūt tehnoloģijas, ir muļķības, lielā mērā tomēr viss ir par vēlēšanos dzīvot un, protams, iespējām, vidi utt. Ja es kādreiz pati jutīšos tā, ka es varu baigi pārliecināti stāstīt cilvēkiem par to, ka es lieliski dīloju savu dzīvi ar visu visually impairment, es arī gribētu to darīt (labi, man lietu stāstīšana galīgi nepadodas, es varētu par to rakstīt, piemēram), jo nu ok, viena lieta, ka Latvija vienkārši ir nabadzīga valsts, kam trūkst finanšu, lai visādas lietas organizētu, bet, manuprāt, ļoti trūkst arī vienkārši visādas viegli pieejamas informācijas par visu šo un vispār iespējas sameklēt internetā kaut kādu iedrošinošu tekstu par to, ka dzīve tagad nebeidzas, un cilvēks joprojām var dzīvot pilnīgi normāli ar reāliem piemēriem, ka cilvēki tiešām dzīvo pilnīgi normāli (un to es saku no pieredzes, jo tas reāli kādā brīdī raisa paniku), man gandrīz ir tāda kā misijas apziņa, tipa "kaut kas ir jādara, tā nedrīkst būt", bet nu jā - vispirms man pašai ir jāsajūtas gana drošai par visādām lietām, ka es spēju tās atrisināt.

http://www.rnib.org.uk/livingwithsightloss/computersphones/Pages/computers_mobile_phones.aspx
 
 
( Post a new comment )
cukursēne[info]saccharomyces on December 16th, 2013 - 04:27 pm
starp citu, ja Tu iesāktu to blogu, par ko runājām, varētu uztaisīt tur arī kaut kādu atsevišķu vispārīgo informatīvo sadaļu, kur vienkārši ielikt pārtulkotu to informāciju, kura, Tavuprāt, ir tā, ko būtu svarīgi padarīt latviski pieejamu, man taču nav problēmu iztulkot. ^ ^
(Reply) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on December 16th, 2013 - 04:34 pm
tas jau izklausās - mēs kopā salāpīsim pasauli. :D

Bet jā, es noteikti to gribu darīt, tikai ne pavisam uzreiz, jā, un noteikti vispirms gribu nomainīt uzvārdu, lai nav lieks čakars. Man vēl mazliet, mazliet vajag tikt galā ar sajūtu, ka tas ir kaut kā apkaunojoši un smieklīgi, tb - agrākā es ļoti smējās par tādām lietām. (un varbūt tāpēc es arī nonācu tādā situācijā.)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on December 16th, 2013 - 05:55 pm
nu, vismaz šo vienu caurumu aizlāpīt - kāpēc gan ne! nav jau nekas nepaceļams, manuprāt. kad būsi gatava, dod zīmi, hehe.
(Reply) (Parent) (Link)