10 December 2013 @ 07:17 pm
 
Vēl ir šī nedēļas nogale, kurā ir Leldes koncerts, un nākošā, kurā ir meistardarbnīcas, un tad, šķiet, es kādu laiku varēšu atpūsties no nepārtrauktās transportēšanās.
 
 
( Post a new comment )
cukursēne[info]saccharomyces on December 10th, 2013 - 08:01 pm
aii, ja grūti/neforši ar to braukāšanu, vari a)nebraukt uz koncertu (kas būtu bēdīgi, bet es totāli saprastu); b)padzīvoties visu nedēļu pēc koncerta pie manis Rīgā!
(Reply) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on December 10th, 2013 - 08:08 pm
Es būšu uz koncertu, noteikti. šis nekādā ziņā nebija sūdzēšanās ieraksts, vienkārši man šķiet, ka pēdējā pusotra mēneša laikā ir bijušas visādas lietas, un es esmu braukājusi briesmīgi bieži, un tad es mazliet nogurstu, un vēl nejaukais, aukstais laiks. principā es pat mazliet tā kā bēdājos, jo tas nozīmēs nevienu nesatikt kādu laiku.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on December 10th, 2013 - 08:22 pm
Un nedēļa ir briesmīgi ilgi.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on December 10th, 2013 - 11:52 pm
mhm. es vnk piedāvāju variantus, kas man liktos ok, lai mazinātu braukāšanas nepieciešamību, ja nu tas būtu patīkamāk (:

un par ilgumu, tā tikai liekas, patiesībā laiks taču bieži pazūd kaut kur pilnīgi nemanot :P
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on December 11th, 2013 - 01:19 pm
starp citu, cikos ir tas koncerts?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on December 11th, 2013 - 01:37 pm
sešos vakarā.
es jau kr pajautāju, viņš teica, ka, ja gribi, vēsā mierā jūs varētu kopā no ziepniekkalna (vai centra, ja būsi tur kādu plānu dēļ) braukt, lai Tev nav vienai jāmeklē, kur tā baznīca vai jāvazājas man līdzi pa mēģinājumiem cauri rīgai.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on December 11th, 2013 - 01:45 pm
forši, bet, ja tā ir krusta baznīca, kā Tu mann iepriekš teici, tad nav nekādu problēmu, jo es ļoti labi zinu, kur tā ir. Un tagad pieļauju sestā tramvaja sliedes vairs nelabo, tā kā no centra varētu mierīgi tur nokļūt vai no Tevis ar 40. autobusu, ja pareizi atcetros, viņš taču iet uz Teiku.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on December 11th, 2013 - 01:48 pm
Vienīgi, cik ilgi tas koncerts ies? Tb - man liekas, ka man varētu būt jāpaliek līdz pirmdienai, jo es šaubos, ka pagūšu uz savu pēdējo autobusu.
(Reply) (Parent) (Link)