02 September 2013 @ 07:48 pm
 
Nezinu tikai, kā lai es dzīvoju cauri rudenim, liekas, ka jau ir sācies lietains un pelēks, es pieļauju, ka man vēl kādu krietnu laiku būs biedējoša vampīra acs, un kā tad lai socializējas un braukā apkārt pa pasauli? Ar saulesbrillēm reālā rudens tumšumā man būs par tumšu, plāksteri man jau ir apriebušies, vēl varētu ķemmēt matus priekšā acij, man pat ir tāds griezums, ka tas neizskatītos īpaši uzkrītoši, bet es zinu, ka man automātiski gribēsies ar roku tos matus atbīdīt, jo man ļoti nepatīk, ja kaut kas ir priekšā acīm. Man vislabāk patīk saulesbriļļu variants, lai gaisma nāk atpakaļ!
 
 
( Post a new comment )
cukursēne[info]saccharomyces on September 2nd, 2013 - 08:18 pm
you need to make yourself a supercool eyepatch!!!
title or description
(Reply) (Thread) (Link)
pelnufeja: zilonēns[info]pelnufeja on September 2nd, 2013 - 08:27 pm
Ha, ha, varbūt pirāta apsēju?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on September 2nd, 2013 - 09:01 pm
var arī pirāta, tas tak modīgi, jo sevišķi, ja vēl matos sapin mazas bizītes, iever kādas pērlītes un uzsien lakatiņu kā labais kapteinis zvirbulēns chiep
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja: zilonēns[info]pelnufeja on September 2nd, 2013 - 11:05 pm
O, Džonijs Deps bija viena no manām pirmajām lielajām mīlām. :D Tikko to atcerējos un VISU sapratu, es vienmēr esmu spējusi atcerēties viņa izskatu (man cilvēku izskatu atcerēšanās īpaši labi nepadodas), tātad skaidrs, kur ir atslēga, ja es spēju atcerēties kāda seju, tad tūlīt ņemu un samīlos, jo tādi cilvēki ir ļoti nedaudzi.
Tagad droši vien ar to kļūs vēl grūtāk.
(Reply) (Parent) (Link)