15 June 2013 @ 01:25 pm
 
Vakar taču tā vēl nebija. Visu nakti briesmīgi sāpēja kakls, un es redzēju visādus sapņus, kuros dažādās situācijās biju satinusi sev ap kaklu šalli vai lakatu tik cieši, ka vairs nevarēju to atsiet un sāku smakt. Kad pamodos, sāku domāt, varbūt man tiešām trūka elpas. Kopumā jūtos slima, un kakls arī joprojām sāp.. Man kaut kādā ziņā liekas smieklīgi, ka man pēdējā laikā visu laiku atgadās kaut kādas lietas, bet tā, ir es neko nedramatizēju, es tiešām jūtos ļoti slikti.
 
 
( Post a new comment )
cukursēne[info]saccharomyces on June 15th, 2013 - 04:37 pm
skapītī labajā pusē augšā ir visādas zāles, tur ir pret kakla sāpēm tādas foršas bumbiņas zaļā krāsā, pēkšņi neatceros nosaukumu, bet droši, cienājies! un ja Tev ir kāds īpašs neveselības laika ēdiens, kas uzlabo pašsajūtu/novērš domu no nelabsajūtām, tad to es varētu pagatavot vakariņām, ja informēsi, kas tas ir (:
(Reply) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on June 15th, 2013 - 04:51 pm
Paldies. :* Es atradu atvilktnē kaklā pūšamo oranžā kastītē, bet, tā kā no rīta kakls likās pavisam jēls, tad tā eļļainā garša bija ļoti nepatīkama
Vispār vēl neko neesmu ēdusi, īsti nav apetītes. Es nezinu, viss, ko Tu gatavo, ir ļoti garšīgi, es tikai nezinu, cik laba kompānija es varētu būt, es zinu, ka šī ir stulba sūdzēšanās, bet man liekas, ka es mirstu. :D Tukšā dūšā padzēros malciņu tā garšīgā liķiera, kļuva arī mazliet nelabi. .
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on June 15th, 2013 - 05:38 pm
mm, jā, tas pūšamais man vispār liekas ļoti grūti lietojams, pweh, brālis parasti ir tas, kurš spēj to pūst, man parasti metas nelabi. bet tās bumbiņas mazina sāpes diezgan efektīvi, ja nu tomēr saņemies atrast (: vēl ledusskapī ir stiprs zālīšu uzlējums, ko var ieliet karstā tējā, tādā nelielā pudelītē (oriģināli kkāda minerālūdens vai kā tāda, zaļa stikla pudelīte), tai plauktiņā, kur citronu sula - ja Tev ir arī temperatūra, tad tas varētu būt pavisam noderīgi.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on June 15th, 2013 - 06:25 pm
Ok, meklēšu zaļu uzlējumu.
(Reply) (Parent) (Link)