27 February 2013 @ 10:47 pm
 
es - Kā tā bļoda varēja saplīst, stāvot plauktā? Un vispār mums tagad vairs nav nevienas bļodas, kur es jaukšu pankūku mīklu?
Tīna - Tu mums, protams, katru dienu cep pankūkas.
es - Bet es esmu cepusi, tu taču esi to piedzīvojusi.
Tīna - Jā, mītiskā pagātnē es esmu piedzīvoju arī to, ka tu šeit mazgā traukus.
 
 
( Post a new comment )
cukursēne[info]saccharomyces on February 27th, 2013 - 11:50 pm
(starp citu, reizēm trauki var vienkārši saplīst, ja ir jau kāda plaisa, tad no kkādām temperatūras/gaisa mitruma izmaiņām var pārsteidzoši viegli/negaidīti tas notikt, esmu redzējusi, kā bļodiņa vienkārši sadalās uz pusēm)

es būšu LV no piektdienas līdz pirmdienai, es priecātos Tevi satikt! piektdien būs kkādi draugi pie manis, laikam arī vēl vai nu sestdien vai svētdien (vēl neesmu īsti saplānojusi laikus un tā) ja vēlies, vari noteikti pievienoties, vai arī varam ieplānot kādu atsevišķu tikšanos - varu arī atnākt nomazgāt traukus vai kaut ko tādu ^^
(Reply) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on February 28th, 2013 - 12:46 am
Gan jau Tīna saplēsusi un pati neatceras. :D Viņa arī ko tādu minēja kā iespējamu.

Hm, es ļoti gribētu Tevi satikt, ir gan plānots, ka nedēļas nogalē atbrauks mana mamma (viss kā vienmēr notiek vienlaikus), es laikam labprātāk satiktu Tevi vienu pašu, bet sanāk, ka varu tikai sestdien. Pa dienu un vakarā, jo, ja mēs sarunājam tikties, tad varu ar viņu runāt, lai brauc kad pašā vakarā, bet nu Tu plāno visu, kā Tev ērtāk, un tad ziņo, kā izskatās ar iespējamo tikšanos.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on February 28th, 2013 - 12:51 am
hm, njā, man savukārt sestdien tieši bija plānota ģimeniska izgājiena diena, jo tētis svētdien brauc atkal uz darbu, bžumm.
pirmdien Tev darbs? man derētu teorētiski arī pirmdienas vakarā kaut kas mierīgs, jo otrdien nebraucu no paša agra rīta.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on February 28th, 2013 - 09:50 pm
Nezinu, kurā brīdī esmu kļuvusi par cilvēku ar tik maz brīva laika. :D Pirmdiena ir gara, es varētu būt brīva ap 21ieniem vai pirms, ja tas nav par vēlu, mēs varam kaut ko izdomāt.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on March 1st, 2013 - 06:12 pm
nē, man nav par vēlu, kādas pāris stundas mierīgi tur varētu tad padraudzēties, man lidojums otrdien ir pusdienlaikā; cerams vienīgi, ka nebūsi ļoti nogurusi!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on March 1st, 2013 - 08:35 pm
Es domāju, ka nē, jo man nav briesmīgi agri šoreiz, tad tomēr diena tik gara nebūs. Domāju, ka būšu brīva pusdeviņos, tad deviņos varam kur tikties, kā Tu domā, kur?
Jā, un vispār liels paldies, ka ieteici to filmu, tikko noskatījos, ļoti patika.
(Reply) (Parent) (Link)