29 January 2013 @ 10:19 pm
 
Nez, vai es esmu gatava rīt vēl arī celties pusbrīvdienai nenormāli agri (10. 00.), lai ietu uz Annu Karēņinu? Tīna būtu priecīga, varbūt es arī, bet miegs?
 
 
( Post a new comment )
cukursēne[info]saccharomyces on January 29th, 2013 - 10:29 pm
ja aiziesiet, noteikti uzraksti, kādi iespaidi - pagaidām par to filmu esmu dzirdējusi tikai ne visai daudzsološas atsauksmes, drusku bail skatīties.

Tu taču grāmatu esi lasījusi, vai ne?
(Reply) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on January 29th, 2013 - 10:48 pm
Neesmu. Tu?

Jā, mēs laikam iesim, tad kaut kad paziņošu, kā man patika. mani vispār tas stāsts īpaši neinteresē, bet tā ir mana vārdadienas dāvana T, viņa ļoti grib redzēt.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on January 29th, 2013 - 10:56 pm
esmu lasījusi, ib literatūrā tas bija viens no lasāmajiem darbiem. kas arī vēl papildus iemesls šaubīties par skatīšanos, jo esmu secinājusi, ka laikam esmu ļoti piekasīga attiecībā uz izlasītu grāmatu ekranizējumiem un bieži jūtos vairāk vīlusies, nekā gaidīts, heh.

turēšu īkšķus, lai esat apmierinātas! ^^
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on January 29th, 2013 - 11:05 pm
Jā, man ir līdzīgi. Bija tikai viena filma, kas man patika labāk par grāmatu.
Es tikai mazliet satraucos, vai rīt nebūs par daudz pārdzīvojumu, vēl ir arī terapija un tā, vakarā tomēr pāris stundas ar J, turklāt man viņa būs jāliek gulēt, bet gan jau A. K. uz mani nekā īpaši neiedarbosies, vai arī, ja iedarbosies, līdz sešiem pagūšu atiet. Vēl satraucos, ka kino varētu aizmigt, man tā ir gadījies. :)
(Reply) (Parent) (Link)