06 October 2018 @ 12:27 pm
 
Fun fact, es neatceros, par ko es balsoju iepriekšējās pašvaldību vēlēšanās, toties atceros, ka vēlāk vasarā sēžu savā istabā rakstnieku mājā un cepos, ka atkal ievēlēta Saskaņa. Bet šis ir interesanti, jo var liecināt gan par to, cik kopumā absurda vismaz līdz šim bijusi mūsu politika (gan jau konsultējos ar kādu, kurš saprot lietas, un nobalsoju par kaut ko relatīvi ok, bet tādu, kas man personiski, acīmredot, nenozīmēja neko), bet tāpat tas var liecināt par īpatnējo veidu, kādā strādā mana atmiņa. Jo es atceros, kā es eju uz tām vēlēšanām, kas man ir mugurā un ka pa ceļam es satieku savu kaimiņu ar suni. Tas bija divas dienas pirms manas b darba aizstāvēšanas. Varbūt tas ir iemesls, kāpēc es regulāri neatceros arī tādus ceļus, pa kuriem it kā esmu gājusi jau vairākkārt, manas smadzenes varbūt neuzskata, ka tā ir svarīga informācija.
 
 
( Post a new comment )
cukursēne[info]saccharomyces on October 6th, 2018 - 01:07 pm
starp citu, man ir līdzīgi. es ļoti skaidri un spilgti atceros, ka biju neapmierināta, ka Pro balotējas tikai Mārupē un Jūrmalā, un ka centos kolēģus pārliecināt nebalsot par JKP (jo viņi ir homofobi) un, protams, nebalsot par "Saskaņu". atceros, kā mēs gājām balsot un kā Kr aizsūtīja uz blakus iecirkni (tajā pašā mājā), jo tur viss notika pēc adreses. bet pārējais drusku miglā tīts, lai gan, ja padomāju un iegūglēju sarakstus, lai saprastu, kurā tad bija tie konkrētie cilvēki, kam uzticējos, atrodu, ka nobalsoju par LRA/LA un gandrīz visus izsvītroju :D atstājot tikai dažus feministus vai citādi puslīdz sakarīgos indivīdus (piem. Andu Baidekalnu, kas pēc tam rīkojās Āgenskalna tirgus sakarā).
(Reply) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on October 6th, 2018 - 01:57 pm
Es atceros, kā pa ceļam uz iecirkni attapos, ka nezinu, vai tā skola, kuru es domāju, tiešām ir tā skola, kura man bija norādīta lapiņā, man liekas, es pat Tev rakstīju sms. Atceros, ka arī mani aizsūtīja blakus tajā pašā ēkā. Un ka es arī besījos, ka Rīgā nav Progresīvo, bet par partiju, par ko balsoju, nekādu atmiņu.

Es priecājos, ka Progresīvie ir tāda sakarīga partija, kur nevienu nevajag izsvītrot, varēju nestāvēt rindā uz būdiņu un ielikt sarakstu aploksnē turpat pie urnas. Bet es principāli, kamēr vēlšānas nebūs elektronizētas, netaisos nevienu svītrot vai plusot, jo man tas ir grūti. :D
(Reply) (Parent) (Link)