02 February 2018 @ 06:04 pm
radoša pieeja praktiskajam  
Es atradu pielietojumu savam papīra lietusmētelim, ko pirms stopēšanas brauciena pa Igauniju vasarā iegādājos Taigerā, bet kuru kā lietusmēteli nekad neesmu izmantojusi, proti, izmantoju to, krāsojot matus. Un šādam nolūkam tas lieliski derēja.

Tagad īsi par ziliem matiem un zilo krāsu.

Tā tiešām ir, un tumši zilus matus permanenti nokrāsot nevar, t.i. krāsa ātri mazgājas nost, un mati sāk izskatīties zilzaļi (matu īpašnieces izskatu arvien vairāk padarot līdzīgu nāras izskatam, kas, manuprāt, ir ļoti jauki), kaut arī man briesmīgi patīk tieši tumši zili mati. Bet - ja ir krāsa, toni var diezgan efektīvi pats, pat ja esi tāds tizlenis kā es, kas pat nemāk mizot kartupeļus, atjuanot, mazgājot matus. Tomēr - negribu moralizēt - bet, ja krāsojat ar zilo, uzvelciet cimdus! Kopš vakardienas esmu uz savām rokām izmēģinājusi dažādus līdzekļus, par kuru lietošanu gan jau rokas vēl ilgi man atgādinās, bet tās joprojām ir viegli zilganas, un labās rokas nagu augšpuse ir tikpat zila, cik bija; un, nē, to nevar notīrīt ar nagu lakas noņēmēju. :D
Fairy tīrīšanas procesā izrādījās visefektīvākais. Droši vien tāpēc arī trauku mazgāšanai es to nelietoju. Bet gan jau mājsaimniecībā noderēs.

Then again, zilā matu krāsa ir skaistākā matu krāsa, kāda man jebkad bijusi.
 
 
( Post a new comment )
Krāšņais Kurvjziedis[info]krii on February 2nd, 2018 - 08:27 pm
Zilais ir nenoturīgs pigments, kā izrādās. Pat iespraužamajās šķipsnās ātri izbalo.:(
(Reply) (Link)