-- ([info]ripp) wrote on January 4th, 2017 at 04:45 pm
es tieši tagad skatos otro reizi. un man ir ko teikt :D
respektīvi, es saredzu mazliet citādāk vairākus Tevis minētos punktus.
Vairākas reizes seriālā tiek norādīts, ka varone paliek ar to vīru dēļ sava rakstura. viņa pat varbūt gribētu, bet nejūtas, ka var. gan viņas brālis, gan māte atkārtoti aicina beidzot iet prom, bet viņa negrib. nesaredzu, ka kopumā seriālā tiktu rādīts, ka tā ir labi un pareizi. bez tam, lielā mērā viņa slēpj bērnu dēļ, lai nesāpinātu viņus. nu un darba dēļ, jo kopumā, amerikā skaitās nepieņemami gulēt ar kolēģiem, priekšniekiem un padotajiem. tas attiecas arī uz vīriešiem.

par troubled lgbt. vai tur vispār ir kaut viens tēls, kas tā vai citādi nebūtu troubled? straight cilvēki tur tieši tikpat troubled, ja ne vairāk :D seriāls rāda to, ka mums visiem ir problēmas un apkārt ir pilns ar sačakarētiem cilvēkiem. vīriešiem, sievietēm, lgbt, straight. nedomāju, ka tur var īpaši izcelt vienu grupu.

par slimošanu. cik esmu skatījusies amerikāņu filmas un seriālus, viņiem tā ir vispārpieņemta kultūra. šajā pašā seriālā viņi ik pa brīdim ir slimi un to atzīst, bet turpina strādāt. arī grūtnieces strādā līdz pēdējam un atgriežas darbā dažus mēnešus pēc piedzemdēšanas (šajā seriālā gan to īpaši neatspoguļo).
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.