-- ([info]ripp) wrote on October 21st, 2014 at 09:39 pm
Tu pati gatavo mīklu? un kas tā par mīklu? mīklām tās lietas principā atšķiras, bet vispārīgi - ja ekstras ir tikai virspusē, tu esi pārāk maz mīcījusi. pieliekot piedevas mīkla jāizmīca tā (dažādos virzienos un veidos), lai piedevas ir viscaur "sadalījušās". bet ir mīkstākas mīklas un ir cietākas, tādas kurās jāmaisa lēnām un maigi un tādas, kurās ātri un strauji, kā arī šķidrākas, kurās var vienkārši iemaisīt.

par otro, vajadzīga mazāka temperatūra. ja liec tādu, kā rakstīts receptē, tad Tev ir "ātra" krāsns. krāsnis ir dažādas un varbūt Tavējai vajag pārdesmit grādus zemāk.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.