Pirmdiena, 10. Okt 2016, 23:45

humpalošanās manī izraisa bezgalīgas skumjas. tāda nabadzīgā cilvēka mazā uzvara. un tas, ka daļa manu draudzeņu ar sen jau normāliem ienākumiem vēl joprojām to dara, jo taciņa ir iemīta un tā rakņāšanās tajā smārdā ar Lielo trofeju iznākumā un dienas prieciņu galā man vispār viegli rauj širmi.

Otrdiena, 11. Okt 2016, 00:48
[info]pelican

nezinu, tie, kas no sirds tic recycling idejai šajā pusē ir krietnā mazākumā. vienkārši nevajag tik daudz to drēbju. bet tās, kas ir, ir tavējās.

Otrdiena, 11. Okt 2016, 09:09
[info]smejmoon

pievienojos. tas, kas tuvu ādai, tas ir arī tuvu visam citam.

Otrdiena, 11. Okt 2016, 14:35
[info]dejavu

Tas jau tik tads psihologisks aizspriedums, ka second hand drebes nav 'tavejas'.

Otrdiena, 11. Okt 2016, 15:10
[info]pelican

jā, protams. Bet tā var par visu lietu sistēmu teikt. nedomāju, ka vairums humpalu cilvēku ir ārkārtīgi atvērti koplietošanai un brīvai jebkuru lietu apritei. apenes kaut kā visi cenšas jaunas pirkt. Es palieku, ka tā ir šī reģiona nabadzība un 90.to gadu ieradumi, kuri velkas līdzi kā tāda gliemeža gļota. un vairumā tāds sevis apmāns un psiholoģiskā konforta izmanība.
iedod šim cilvēkam daudz naudu, kas jāiztērē drēbēs 10 stundās. Viņš atpakaļ neskatoties iepeldēs ālfā vai spicē. vai hipsters pavilionā vai m50

Trešdiena, 12. Okt 2016, 15:46
[info]dejavu

Nez, man skiet tur ir ari kaut kads atklajeja azarts. Nu taks garlaicigi ieiet H&M, kur viss vienads salikts, bez ipasas meklesanas nopirkt..... un visi vienadi ari iziet.
Humpalas ir daudz vairak individualitates.

Man vispar loti patika Kleiderkreisel.de, kad dzivoju Vacija. Online portals, kur var notirgot un sapirkt (vai mainities bez naudas starpniecibas) second-hand drebes - loti erti. Safotografe, pieliec cenu, nosutisanas cenu un gaidi pircejus. Pirceji var veikt meklesanu pec izmeriem, krasam, novalkasanas stavokla, cenam, brendiem, utml. Maksajums notiek online. Man patika tur ieprikties, jo tas tapat ka ar masinam - nav verts pirkt pavisam jaunu masinu, jo tas vertiba (cena) dramatiski kritas no nopirksanas briza. Tas pats ar drebem, it ipasi brendotam - second hands, pat nevalkats, vienmer ir labaks darijums. Vacu jaunkundzes gan ari parasti tirgo svaigas un mazvalkatas modes, ja kas vecaks, tad pasniegts ka vintage.
Manas tieksmes uz sustainable lifestyle gan ari speleja lomu.
Tagad man pietrukst tada portala, lai gan pa lielam varu atlauties pirkt visu jaunu. Iet pie suveja un visu sut individuali gan nevaru atlauties. Pat labot un parsut pie suveja ir parak dargi- letak nopirkt jaunu, diemzel.