te

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:24 am: man te tagad ir pirmā +/- ilgtermiņa (pabeidzu 5. sezonu) football manager karjera 10 gadu laikā. sāku ar Zagłębie Lubin polijas ekstraklasē, no kurienes mani izmeta sezonas pusē par viduvējiem rezultātiem un neapmierinātību ģērbtuvē. gribēju jau atmest ar roku, bet tad darbu piedāvāja Miedź Legnica 1. līgā. viņi bija nesliktā pozīcijā, tāpēc piekritu. pirmajā sezonā tiku ekstraklasē, tagad nupat izcīnīju 2. vietu ekstraklasē un pirmoreiz spēlēšu eirolīgā. pagājušosezon biju ceturtais, bet kausu paņēma komanda zem manis, tāpēc netiku eiropā.

kas dīvaini: skatītāju skaits joprojām ir zemākais ekstraklasē, pat pēc tam, kad četras sezonas pēc kārtas spēlējam daudz labāk nekā gaidīts. ar katru sezonu tas arī lēnām samazinās. ja nebūtu balvu fonda un sponsoru (tie man dod visvairāk visā ekstraklasē!?), vispār naudas nekam nepietiktu. vēl wtf: vadība pēc šīs sezonas teica "jūsu darbu vērtējam kā apmierinošu". jā, aha, es apsteidzu Lech, Legia un Lechia - man arī šķiet, ka apmierinoši, ne?

bet labi. tagad pirms jaunās sezonas ir trīs miljoni transfēriem (2x vairāk nekā esmu iztērējis visās tajās 5 sezonas kopā) un 2+ reižu lielāks algu budžets. pat nezinu, kur to likt, jo visas pozīcijas ir puslīdz normāli nokomplektētas, bet nekur nav superstāra. varbūt paņemšu pāris jaunos megatalantus, kas jau tagad var nākt uz maiņu, lai noklātu pāris pozīcijas, kur pamatsastāvā ir 30+ gadnieki.

alzo, ir forši skatīties, kā aug tavā klubā piedzimis puisis. man tagad jau pusi no spēlēm pamatsastāvā iznāca džeks, kurš parādījās pēc pirmās sezonas. un viņš vēl augs.

ā, un labākais pirkums laikam bija pussargs Mihails Travņiks, par kuru viensezon iztērēju gandrīz visu transfēru budžetu (~300k), bet viņam vidējais reitings bija 7.8, kamēr otram labākajam kaukur pie 7.2. protams, ilgi nenoturēju, pēc pusotras sezonas aizgāja uz austriju par 1,1 miljonu, tagad spēlē La Liga.

Comments

From:[info]fedrs
Date:August 28th, 2016 - 05:35 pm
(Link)
Vai bezmaksas alu spēļu laikā mēģināji dalīt?
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:August 28th, 2016 - 07:02 pm
(Link)
tā ir polija, tur citādi nenotiek.
Powered by Sviesta Ciba