te

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:41 pm: Lai vēl vairāk līdzinātos your average, run of the mill blogger, iedrukāšu vēl kādu nevienam neinteresējošu savas dienas sastāvdaļu. Proti, kāds (sauksim to par V.D.) bija nogādājis uz nodaļas galdu šķīvi ar sarkaniem (un ļoti garšīgiem) āboliem. Es apēdu sešus, pārējiem trijiem kolēģiem atstājot pa vienam-diviem.

Comments

[User Picture]
From:[info]mr_brightside
Date:November 17th, 2006 - 12:57 am
(Link)
Dzejnieka vàrdiem: kovo jebjot chuzhoje gorje (pardon my french)
[User Picture]
From:[info]batou
Date:November 17th, 2006 - 02:04 am
(Link)
kad misters pīsmeikers ieraksta kaut kādu sūda postu par zāli ko pīpējis, tad es to laižu gar acīm. jo tikpat labi viņš būtu varējis aprakstīt kā viņš kožļāja plastmasas gabalu (katram trips ir savādāks tā ka nav jēgas par to rakstīt vispār). basically, ritinu tālāk visu ko viņš liek zem kata. jo cik nu esmu pamanījis, tad Dienā laikam neļauj viņam izvērsties (spriežot pēc palagiem kuri tiek radīti šeit) un visa radošā smeldze jāizliek cibā.

kad beidzot kaut ko ieraksta par spēlēm, tad arī lasu.
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:November 17th, 2006 - 02:42 am
(Link)
Es gan mistera braitsaida postu sapratu nedaudz savādāk, bet nu whatever. Diemžēl neko daudz par spēlēm nevaru rakstīt, jo faktiski neviena no jaunajām neiet uz mana PC. Un nav jau tik traki arī ar Dienu - ok, ārzemju ziņās es arī necenšos neko diži radošu veidot, bet, piem., topošajā Dienas stila pielikumā "stilīgo tehnoloģiju" sadaļu bija teh phun taisīt - ieskaitot atsauces uz like 10 dažādām lietām: sākot no šī paša bloga un beidzot ar Bredberiju.
[User Picture]
From:[info]mr_brightside
Date:November 17th, 2006 - 10:28 am
(Link)
Kas tas par pielikumu????
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:November 17th, 2006 - 11:54 am
(Link)
Diemžēl rīta pusē mans sarkasma detektors nedarbojas, tāpēc vien atbildēšu, ka, jā, ir tāds 4x gadā iznākošs pielikums (laikam gan tikai šogad sāka iznākt), kurš pārsvarā vēsta par drēbēm, kosmētiku un tamlīdzīgām aizraujošām lietām. Taču man absolūti neizprotamu iemeslu dēļ kopš iepriekšējā numura Dienas Stilā ir atvēlēta vieta arī tam, kas tur dēvēts par "stilīgajām tehnoloģijām". Un tās ir manā pārziņā, principā ļaujot drukāt visu, kas ienāk prātā. Un, nē, es neko nesajēdzu no stila un modes lietām.
Powered by Sviesta Ciba