te

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:26 am: Trīs (četras?) lietas:

1. Mani fascinēja pirmdienas avīzes (Dienas, tb) pirmās lappuses fotogrāfija. Tipa, skolnieki piemin savu autokatastrofā bojāgājušo klasesbiedreni. Līdzās apbrīnojami tizlai meitenes bildei stāv lapiņa. Uz tās rakstīts: "Mūsu sirdīs domās un asarā! Dusi saldi [MIEDZIŅ] =)" Jap, arī pēc nāves viņu uzrunā (kā noprotu) nikā un beigās pieliek smailiju. Laikam, jūtot tuvojamies savu pēdējo stundiņu, ar tiem spēkiem, kas man būs atlikuši, uzrakstīšu uz lapiņas "Peacemaker has logged off. cya l8r m8s \8-)". Jāiet līdzi laika garam u.t.t.

2. Pirmo reizi pēc ilgāka pārtraukuma izjutu pamatīgu kaifu rakstot arī darba materiālus - un īpaši arī neuztrauca tas, ka tie abi bija par absolūti nesvarīgu stuff'u. Toties atcerējos, kāpēc vispār biju izvēlējies žurnālista/grafomāna karjeru: man sasodīti patīk rakstīt. Un šoreiz bija pilnīga iejušanās notiekošajā: divarpus-trīs stundas nepārtrauktas klaviatūras klabināšanas, pat neapstājoties, lai nočekotu meilu or smth.

3. Visiem ir jāspēlē GameBiz 2 ( http://www.veloci.dk/gamebiz/gb2 ). Well, visiem, kurus uzbudina ekonomiskie simulatori ar tabulām, grafikiem un APĻU DIAGRAMMĀM!! Bet nopietni: tā ir pārsteidzoši fascinējoša spēle, kuras dēļ es svētdien pat teju nokavēju basketbola spēli (patiesībā gan nokavēju "pa īstam": kad ar draugu ieradāmies Arena Rīga, tās durvis jau bija ciet un aizsargi bija pat uzlikuši ķēdes priekšā. Pie arēnas durvīm bija ap 1500-2000 cilvēkiem. Nepalīdzēja arī mēģinājums blatot ar preses karti (man sāk rasties jautājums, nafig man vispār tāda).

4. Ir iespējams novilkt Hollywood Mogul 3 pre-release versiju (kas gan rezervēta tikai veciem forumu iemītniekiem, taču, ja labi pacenšas var dabūt linku arī tāpat): http://www.hollywood-mogul.com/HM3_PR_Install.exe . Pagaidām to iespējams iegādāties par $20, taču vēlāk, iznākot pilnajai versijai, cena tiks pacelta uz $30 - taču pašlaik nopirkušie varēs apgreidot bez maksas. 3 dienas uzspēlējot trial versiju kļūst skaidrs, ka tas ir vēl viens sasodīti labs "tabulu taikūns". Vēl tikai jāsagaida Football Manager 2007 un mani tabulām/grafikiem pildītie sapņi būs kļuvuši par realitāti.

Current Music: Bongwater - Rain

Comments

[User Picture]
From:[info]gamemaster
Date:October 17th, 2006 - 08:34 am
(Link)
Par pirmo pilnībā piekrītu.
Man kādreiz bija doma pirms nāves nāves pacelt labo roku un parādīt visiem tādu izteiksmīgu fuck you, lai pēc tam graciozi atstieptu sandales.
Tagad tiešām uz kapakmeņa ir jāgravē kaut kāds banāls "GAME OVER - There were no credits left", lai nezaudētu stilu.
[User Picture]
From:[info]phz
Date:October 25th, 2006 - 01:32 pm
(Link)
Laika gars ir visaptverošs:
Powered by Sviesta Ciba