te

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
06:45 pm: Gothic 3 system requirements
Kaut kā nebiju tam pievērsis uzmanību, taču nu, atradis grafiku ar Gothic 3 paredzamo fps dažādām datoru konfigurācijām (skat., grafiku), varu vien saķert galvu. Lai arī plānoju oktobra sākumā izmest Ls 200 krutākajai AGP interfeisa videokartei (vecas mātesplates FTW!), tas man neko daudz nepalīdzēs. Ar Med settingiem labi ja izdosies izspiest 20 fps. Vismaz līdz gada beigām or smth, kad varētu arī pielikt kādu gigabaitu RAM'a. Par kopā potenciāli iztērēto naudu varētu atļauties jaunu televizoru UN Wii...

Ah well, vismaz Dominions 3 ies tik labi, ka daļše ņekuda. Tikai man ir nelabas aizdomas, ka tas sūkās.

Comments

[User Picture]
From:[info]batou
Date:September 29th, 2006 - 09:24 pm
(Link)
tu zini, to pašu solīja par Oblivion un nekas - spēlēt uz medium varēja tīri normāli.

lūk Battlefield 2! thats where real challenge lies.
[User Picture]
From:[info]gamemaster
Date:September 30th, 2006 - 07:33 am
(Link)
A tu man pasaki [i]nafig[/i] pirkt jaunu v-karti uz veca slota? Labāk atliec to naudu līdz tev ir kaut kādi 600-800 lati un iepērc pavisam jaunu sistēmu.
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:September 30th, 2006 - 08:55 am
(Link)
A tu man pasaki, nafig pirkt pavisam jaunu sistēmu? Ar jaunu videokarti un RAM'u mierīgi pietiks vēl gadam vai diviem (jo sevišķi ņemot vērā manu spēļu diētu). Un pēc tam par tiem pašiem 600-800 latiem varēšu nopirkt kaut ko krutāku kā tagad. Pie tam tagad man tā nauda būtu jākrāj.
[User Picture]
From:[info]gamemaster
Date:September 30th, 2006 - 09:01 am
(Link)
Nu ir tomēr atšķirība tajā, vai tu knapinies uz low-medium setting'iem un bļauj, ka pat uz tiem tev sistēma lago, vai arī sēdi uz ūber dzelža, kurš grauž bez problēmām katru pretimnākošo grafisko monstru.
Enīveij, zinot cik dārgas ir kartes u AGP slota salīdzinot ar tādām pašām kartēm, uz PCI-E, tā šķiet lieka tērēšanās uz jaunas sistēmas fona.
Lai gan ja pārsvarā spēlē sūdīgus futbola menedžerus un garlaicīgu indie crap'u...
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:September 30th, 2006 - 10:03 am
(Link)
Tur jau tā lieta, ka no graphic-intensive spēlēm mani interesē tikai RPG (kopš kura laika tie ir kļuvuši par graphic-whore spēļlietiņām?) un... well, tas laikam arī viss. Ā, un būs arī Spore. Taču tā ar savu procedural generation krietni vairāk prasīs no cpu un RAM kā no videokartes. Un iznāks tikai nākamā gada beigās :(.
Powered by Sviesta Ciba