te

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:09 am: nākamā pietura - Tvaika iela
To dzirdot, es ikreiz steidzu izkāpt. Citādi par tālu būtu. Tikai reizēm palieku, bet tad braucu līdz galam un atkal atpakaļ.

Šonakt, braucot mājās, tramvajā aiz manis kāds džeks runāja pa telefonu. "Sarkandaugavā dzīvo tie, kurus Dievs pametis," viņš skaidroja paziņai. Kad beidza sarunu, piegāja pie tramvaja aizmugurē stāvošajiem, apelsīnu sulu no krūzītēm dzerošajiem puišiem un sāka viņus pratināt. Viens bija rajona muļķītis, viņš raustījās un dāsni laistīja grīdu ar sulu - izskatījās iedzēris un pavisam salaidis smadzenes īsajā. Arī viņa pavadonis neizskatījās skaidrāks, taču raustījās tikai garīgi un drīz vien piekrita izkāpt, lai netīšām neaplietu tramvaja radistu. Tas pēc tam atzvanīja paziņai un raportēja, ka "invalīdu un to otru" ir izdzinis, un viss ir kārtībā.

Pirms tam, ceļā uz centru, trolejbusā aiz manis kāds džeks spēra trolejbusa vadus. Mans līdzbraucējs izlēma laisties lapās, es paliku. Pēc tam viņš zvanīja kopīgam draugam, lūdzot uzzināt, vai aizmugurē sēdošais nav mani nožņaudzis ar tiem vadiem. Nebija - tikai draudēja, kad paskatījos atpakaļ.

Būs jāpastrādā.

Comments

From:[info]raracom
Date:December 18th, 2009 - 09:15 am
(Link)
Mani interesē, kā tieši tas otrs džeks grasījās spert vadus.
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:December 18th, 2009 - 10:26 am
(Link)
ļoti uzcītīgi pētīt nesanāca, bet izskatījās, ka viņš atlauza kaut kādu kasti pie trolejbusa griestiem. Tajā bija spole, no kuras karājās vada gals. To viņš paņēma un ar skaļu "TSSKRRRRRRR!" pavilka uz leju. Tad apsēdās it kā nekas nebūtu noticis un nevainīgi skatījās apkārt. Tad atkal: "TSSSKRRRRRRR!" Un atkal mierīgi sēž. Tā vēl dažas reizes, līdz vads kabatā.
From:[info]raracom
Date:December 18th, 2009 - 10:33 am
(Link)
Ahā.
From:[info]raracom
Date:December 18th, 2009 - 09:16 am
(Link)
Un vai tad Tev no Tvaika ielas bail?
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:December 18th, 2009 - 10:27 am
(Link)
better safe than sorry ;)
From:[info]raracom
Date:December 18th, 2009 - 10:34 am
(Link)
Nu jā, vispār muļķīgs jautājums, jo tā nav pati labākā vieta, kurā attapties.
[User Picture]
From:[info]saikne_neochin
Date:December 18th, 2009 - 01:28 pm
(Link)
jāes! rajona šarms!!
dieva pamestie, khēe.
skaisti.
Powered by Sviesta Ciba