te

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
04:59 pm: Moldovā tagad tuvojas prezidenta vēlēšanas, un pašreizējais līderis Voroņins balsu zvejošanā devies arī uz Gagauziju, kur visiem par viņu nospļauties (tagad gan tur ir tādā pakaļā, ka pat mani radi sākuši runāt par politiku). Voroņins ir nikns, hilarity ensues.

Moldovas presē publicēta Voroņina runa, kuru viņš teica, tiekoties ar vēlētājiem gagauzu pilsētā Čadirlungā, un kuras laikā komunistu līderis pārmeta gagauziem, ka viņš viņiem esot uzdāvinājis tūkstoš dolāru vērtu paklāju no sava kabineta, bet viņi atmaksā komunistiem ar melnu nepateicību, ziņo aģentūra.

"2005.gada vēlēšanās visā Čadirlungas rajonā par mums nobalsoja tikai 15% vēlētāju, bet mēs viņiem piešķīrām 30 miljonus tikai ķirurģiskā kompleksa rekonstrukcijai vien," pārmeta Voroņins. "Avdarmes ciemam (kura mērs ir komunists) mēs piešķīrām 12 miljonus, es pats no sava kabineta noņēmu paklāju un aizvedu viņiem uz bērnudārzu," turpināja komunistu līderis. "Divpadsmit miljoni, prezidenta paklājs, bet viņi mums - 27%," viņš sašutis teica. "Vai jūs jāsit, lai jūs mūs mīlētu? Vai jūs jālaupa, lai jūs mūs atbalstītu?"

Tālāk prezidents komunists pamatīgi paskaidroja vēlētājiem, kāpēc nedrīkst balsot par "tādiem debīliķiem kā Kirtoake" (Kišiņevas mērs).

"Gagauzijas vadītājs Mihails Formuzals, kurš no manis bēg kā zaķis, teica, ka Gagauzija balsošot par bijušo premjeru Vasīliju Tarļovu," teica Voroņins. "Lūdzu, atbalstiet Tarļovu. Taču atcerieties, ka visi biļeteni ar atbalstu viņam būs nulle, tie pat parlamentā nenokļūs, tie vienkārši izkūpēs gaisā. Un arī par citiem balsot nozīmē izsviest balsis. Tas ir kā alus bez šņabja - vējā izmesta nauda," jokoja prezidents.

"Labie ļaudis, visu, ko mēs būvējām astoņus gadus, mēs varam vienkārši palaist vējā. Sakiet saviem draugiem, paziņām, tuviniekiem, lai nejoko. Bet mēs ar jūsu vadību vēl noskaidrosim mēģinājumus spēlēt kaut kādu tur reģionālo lomu," brīdināja Voroņins.

Comments

[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:February 18th, 2009 - 05:32 pm
(Link)
Lol, gagauzi.

Bet par vienu jamam taisnība.
''Tas ir kā alus bez šņabja - vējā izmesta nauda''

Iesaku par viņu balsot.
[User Picture]
From:[info]darkjedi
Date:February 18th, 2009 - 07:02 pm
(Link)
Un kur izmeti galveno kas bija pilnajā rakstā? Repsektīvi tas, ka viņš savu politisko oponentu nosauca par Hariju Poteru, lol :)
[User Picture]
From:[info]gamemaster
Date:February 18th, 2009 - 08:03 pm
(Link)
Cuz it's a "lol" only to faggoty-retards...
Powered by Sviesta Ciba