te

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:41 pm: Whole Lotta Shakin' Goin' On
http://www.last.fm/user/hopelesslyhip/journal/2006/03/19/99013/

Tā kā pirms pāris gadiem biju aizrāvies ar ļoti līdzīgu pasākumu - proti, mēdzu uztvērt randomā uzlikušos dziesmu nosaukumus/tekstu kā "zīmes", solidarizēšos ar pilsoni - Cannibal Corpse fanu - un arī izmēģināšu līdzīgu lietu. Pēc tam gan droši vein pamuldēšu arī kaut ko nopietnāku. Or stuff.

Šeit gan ir neliela problēma, ka pašlaik mans playlists sastāv tikai no Bītlu un Lenona bootlegiem, kuru nosaukumi bieži vien atkārtojas. Tomēr no 637 dziesmām un 31 stundas gan jau būs arī, ko izvēlēties. Un atgādinu, ka nav nekādas čītošanas. Un, jā, tas pasākums vairāk piederētos sapņainām 12 gadīgām meitenēm, bet go fuck yourself in ass or smth.

=============================================================

1 - How does the world see me?
Song: Sexy Sadie
Artist: The Beatles
Comments: Errr... ok. Pasākums ir sācies pozitīvi, ja neskaita to, ka ticamība ir samazinājusies aptuveni līdz uzrakstu uz namu sienām līmenim.

2 - Will I have a happy life?
Song: Beautiful Boy 4
Artist: John Lennon
Comments: Jā, to, ka esmu ūber sexy bitch sapratu jau ar pirmo reizi. Vai arī tas nozīmē, ka man vajag atrast glītu puisēnu? Āāāā, palīdzi man, Dziesmas Nosaukum! Esmu apmulsis un nezinu, ko darīt ar savu dzīvi!

3 - What do my friends really think of me?
Song: Whole Lotta Shakin' Goin' On
Artist: John Lennon
Comments: Ja tas attiecas uz manu prāta stāvokli, tad, jā, tam varētu ticēt. Man vēl aizvien nav izdevies pārliecināt dažus draugus, ka neaizraujos ar halucinogēniem n stuff.

4 - Do people secretly lust after me?
Song: Cry Baby Cry
Artist: The Beatles
Comments: Awwwww :( Tas bija skarbi.

5 - How can I make myself happy?
Song: Serve Yourself
Artist: John Lennon
Comments: Yeah, baby. "You gotta serve yourself, ain't nobody's gonna do it for you."

6 - What should I do with my life?
Song: Just Like (Starting Over)
Artist: John Lennon
Comments: Ok, randomais dziesmas nosaukums. Vispirms nošaušos, tad atsākšu visu to padarīšanu no sākuma. Whatever you say, Mr. Random Song Title.

7 - Why should life be full of so much pain? (wtf, tas džeks ir like totally emo)
Song: Woman
Artist: John Lennon
Comments: hihi

8 - How can I maximize my pleasure during sex?
Song: Oh, Yoko!
Artist: John Lennon
Comments: Shit. Lai kā es arī cienītu Džonu, viņa nu jau 72 gadus vecā sieva mani neinteresē. Bet, ja dziesmas nosaukums liek to darīt...

9 - Will I ever have children?
Song: Beautiful Boy
Artist: John Lennon
Comments: Well, tas laikam ir labāk kā GIGANTISKS ROBOTS, KAS ŠAUJ SARKANUS LĀZERUS NO ACĪM!

10 - Will I die happy?
Song: Continuing Story Of Bungalow Bill
Artist: The Beatles
Comments: w00t, es nomirstot kļūšu par mednieku un nogalināšu simtiem bifeļu! Lielā debesu prērija mani gaida,

11 - What is some good advice for me?
Song: Maggie Mae/Honey Don't
Artist: John Lennon
Comments: Dziesma par prostitūtu un veikalu laupītāju, kurai seko norādījums, ka tā nevajag darīt? Ok, atlikšu savus plānus kļūt par žigolo un "Saulītes" biedu.

12 - What is happiness?
Song: Yesterday
Artist: John Lennon
Comments: Tā varētu būt gauži dziļa doma... ja neņemtu vērā, to, ka šī ir Lenona izpildīta parodija par "Yesterday" ("Now I'm not half the man I used to be/Coz now I'm an amputee")

13 - What is my favorite fetish?
Song: I Know (I Know)
Artist: John Lennon
Comments: Zināšanas? Jā, mani uzbudina kaili grāmatu vāki... whatever.

14 - How will I be remembered?
Song: Not Fade Away/Sweet Little Sixteen
Artist: John Lennon
Comments: Yessss! Palikšu mūžīgā 16-gadīgo atmiņā! Pag, tas nemaz nav tik slikti.

===========================================

Un tagad, turpinot kruto ziņu bloga konceptu, kas man droši vien apniks jau līdz nedēļas beigām, Peacemaker žurnāls jums piedāvā... PĀRDOMAS PAR VĒLĒŠANĀM BALTKRIEVIJĀ!

Pirmkārt, jāatzīst, ka gauži dīvains un divkosīgs šķita Latvijas masu mediju atspoguļojums. Protams, Lukašenko ir diktators un tikpat atbalstāma parādība Eiropas pārvaldē kā sprādzis delfīns (tiesa, Baltkrievijā pats esmu bijis tikai caurbraucot, tāpēc nezinu, kā tur patiesībā cilvēki dzīvo - bet sādžās sētas ir pussagruvušas), bet tāpēc nevajag ķerties pie tās pašas Baltkrievijas un Krievijas parauga un vēlēšanas atspoguļot tikai no vienas puses, visu uzmanību pievēršot opozicionāriem un padarot viņus par svētajiem mocekļiem. Tāpat arī rādot partiju atbalstītājus. Runājot par opozicionāriem allaž tika demonstrēti augstkolu profesori uzvalkos un apzeltītās brillēs, kamēr vienīgā Lukašenko atbalstītāja, kuru redzēju "Panorāmā" bija aptrakusi vecene, kas skaļi klaigāja, ka visus opozicionārus vajag lopu vagonos un prom uz Sibīriju, jo viņi ir sukini sini. Līdz pretīgumam tendenciozi. Ja nevaram korekti atspoguļot mums ne īpaši nozīmīgas valsts (lai arī kaimiņi, attiecības ar BLR ir bijušas vēsas kā minimums) vēlēšanas, tad ko varam gaidīt, tuvojoties oktobrim un Saeimas vēlēšanām? Patiesībā pēdējā laikā aizvien biežāk pārņem vēlēšanās ignorēt politiskās ziņas. Diemžēl citu ziņu gandrīz nav. Tāpēc fuggetit.

Vēl par Baltkrievijas vēlēšanām: visai dīvaini šķita pastāvīgi ziņās klausīties, kā izmisusī Lukašenko valdība cenšas arestēt opozicionārus un visādā veidā apkarot politiskos pretiniekus, lai vēlēšanās nezaudētu. Ok, izklausās loģiski... izņemot to faktu, ka rezultāti vienalga ir viltoti (90+% dalība un 80+% par Lukašenko? Riiight). Kāda starpība, vai par līdzšinējo prezidentu patiesībā nobalso 60% vai 5%, ja beigās var ierakstīt kādu skaitli vien vēlies. Un šaubos vai masveida aresti liek iedzīvotājiem uzreiz domāt: "Ah, Saša lika arestēt vienīgos džekus, kas uzdrošinājās kaut ko iebilst viņiem... Viņš ir otrs Jēzus - tikai vēl labsirdīgāks!" Bet es laikam sāku izklausīties pēc sazvērestību teoriju fana.

Ja neskaita "Dadža" sanāksmi un interviju ar... ēēē... Donātu, krutākais pasākums bija, braucot mājup ar tramvaju, kad palīdzēju vecam tantukam iecelt vagonā kaut kādu braucamo daiktu, uz kura bija uzkrauti maisiņi. Pēc tam viņa piesēdās pie manis, lai izklaidētu ar stāstiem... par sevi. Tipisks "okupantu" piemērs nacionālistiem. Krieviete iz Voroņežas, 50 gadus dzīvo Latvijā, iebrauca ar vīru, kurš šeit dienēja un pēc tam palika uz dzīvi, valsts valodu nezina, balsotu par Rubiku. Un tomēr pirmais, ko viņa man pateica (uzskatot, ka arī es neesmu latvietis, līdz nepastāstīju to pats) ir tas, cik ļoti viņai žēl, ka savulaik nemācījās latviešu valodu, jo visi apkārt bez jebkādām problēmām runāja krieviski. Un runāja arī par to, ka viņa priecājas par Latvijas attīstību salīdzinājumā ar Krieviju un vēl visu to labāko arī nākotnē - tiesa, domājot, ka to "labāko" atnesīs Rubiks. Bet, protams, galvenokārt viņa runāja par saviem bērniem un mazbērniem. Saprotami. Jā, un ārā kāpjot vēl novēlēja man veiksmi un atrast labu līgavu. Vot, novēlējums.

Current Music: John Lennon - Complete Lost Lennon Tapes (22 CD)

Comments

From:[info]redz
Date:March 21st, 2006 - 12:57 am
(Link)
Yes, yes.
From:(Anonymous)
Date:March 21st, 2006 - 08:56 am

Kamazs

(Link)
Nu ok, ja viņa atzīst, ka vajadzētu iemācīties latv.val., bet, lūk, nesanāca, tad pažēlosim. (strīpo kaut ko no saraksta)

Powered by Sviesta Ciba