te

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
07:31 pm: Oranžā krāsa rullē

Comments

[User Picture]
From:[info]spiritualized
Date:May 28th, 2008 - 01:30 pm

Re: nu un?

(Link)
Es domāju to, ka viņi droši vien strādā algotu darbu citur un mēģiem laiks nav kā "katru dienu".
Also, "viņiem ir instrumenti", māān, kaut vai ņemot to pašu ģīču, zini cik tur daudz naudas aiziet, lai spēlētu pro vai ar tādu skaņu kā tieši Tu vēlies?
Īsumā - viss maksā naudu, tīri ar mūziku jamie to nevar atpelnīt, tas prasa papildus darbu, t.i. -laiks = lēnāka attīstība, te nav Asv 60tajos gados.

Un, protams, ka jamie to dara prieka pēc, kam gan citam? For teh money and bitchez?
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:May 28th, 2008 - 01:51 pm

Re: nu un?

(Link)
Latvijā netrūkst ar mūziku saistītu darbu. Ja tev ir talants (un tiem džekiem ir - tāpēc jau es cepos) un vēlme darboties mūzikā, par grāmatvedi strādāt nenāksies. Arī es ar pliku literatūru nopelnīt iztikai nevaru, taču tas čo ta netraucē rakstīšanai, teorijai, sižetu domāšanai u.t.t. veltīt pa desmit+ stundām dienā. Nē, tas nav pārspīlējums. Un, nē, blogu neskaitu, jo tā ir prosta domu izgāztuve. Kas viņiem traucē strādāt kaut vai pie reklāmu meldiņu sacerēšanas, bet brīvajā laikā katru dienu spēlēt ģitāru līdz asinīm?

Turklāt viņu problēma neslēpjas nepietiekamajā instrumentu krutumā vai skaņas kvalitātē, bet gan provinciālā pašpietiekamībā. Ar daudzkārt sūdīgāku aparatūru un bez jebkādas naudas ir sarakstīts tūkstošiem krutāku dziesmu kā jebkurš viņu sacerējums. Dažās no tām, imo, ir krutas idejas, bet tās netiek attīstītas. Šķiet, jau pēc piecām minūtēm atskanēja jautājums: "Derēs?" un atbilde: "Derēs!". To fāzi es pāraugu 19 gadu vecumā.

"Un, protams, ka jamie to dara prieka pēc, kam gan citam?"
Es ceru, ka viņu mērķis ir radīt labu mūziku. Un, cik pazīstu Lauri, tāds viņam ir. (Jā, šo pašu kritiku esmu izteicis arī viņiem pašiem.)
[User Picture]
From:[info]spiritualized
Date:May 28th, 2008 - 07:49 pm

tavs paskaidrojums -

(Link)
Derēs.
Powered by Sviesta Ciba