te

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:02 am: 11:02


Comments

[User Picture]
From:[info]iekodeets
Date:May 27th, 2008 - 11:15 am
(Link)
es a bik iesmaidīju, kad šmie rādija kā jauniets uzkurī un aizbrauc. nozaga ticamības momentu un pierādija, ka viņi mīkstie un ĪSTU sižetu nemaz nevar uztaisīt.
From:[info]rakstnieks_nr1
Date:May 27th, 2008 - 11:23 am
(Link)
bļa, a tas ir pa īstam?? Kas tas par stafu, wtf!!! Es šitādu kaifu nebiju redzējis pat Bolderājas geras pritonos.
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:May 27th, 2008 - 11:35 am
(Link)
Īsti nesapratu, vai jautājums domāts nopietni, bet šeku būs, imo, precīzākais tekstuālais raksturojums:

"The only way I can put it is it is like death, in that it is a total and complete split from any experience you've ever had before in your entire life. Salvia strips away reality like it never existed, and while you're deep in it you won't know who or what you are or that you ever existed before that very moment.

Only the smallest disjointed fragments of your previous existence come to the surface, and your mind tries to reconstruct a reality from them, resulting in some really really weird shit.

My first trip on salvia I was a baby car going through the car wash for his first time, with his mommy and daddy cars telling him it was OK. This WAS reality for the duration of that trip.

It's a crazy drug, and not really all that recreational. If you want to totally destroy your conceptions of reality and the way the mind functions, have at it, but don't expect a "brief acid/shroom trip" because it is most definitely NOT that."
From:[info]rakstnieks_nr1
Date:May 27th, 2008 - 11:54 am
(Link)
Zašibis. Man bija licies, ka visi šitie legal high ir kaut kas līdzīgs piparmētru tējas uzpīpēšanai. A kā tad šitāds stafs var būt legāls?? Youtube vispār uzgāju daudzas reālas reportāžas par šito tematu, un nevarētu būt, ka tās visas ir fikcijas, tīņu prikološanās vai pašsuģestija. Vispār grūti saprast, kurš no brīva prāta kaut ko tādu ņemtu iekšā un kā viņi nav pamanījušies vēl to aizliegt, ja visa jūtūbe pilna.
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:May 27th, 2008 - 12:26 pm
(Link)
Well, nav īsti pamata to aizliegt. Jā, tā ir sasodīti spēcīga psihedēliska viela, bet nedz rada atkarību, nedz kaitē veselībai (cik nu pagaidām zināms). Un nav vairs 60.gadi, kad līdzīgā situācijā bez problēmām varēja aizliegt LSD. Turklāt salvija tikai pēdējos gados ieguvusi popularitāti - pazīstama gan tā ir jau daudzus gadsimtus, taču agrāk bija masām krietni pieņemamāki psihedēliķi, bet vēl agrāk tā indiaņiem bija svēta viela.

Un lielākā daļa, imo, izmēģina salviju tieši tāpēc, ka uzskata to par "legal high" nevis pārpasaulīgu mindfucku. Vēl jo vairāk, ja pat LNT ziņās stāsta, ka salvijai ir "marihuānai līdzīgs efekts", kaut patiesībā tā momentā aiztransportē uz citu realitāti (nereti skaidrā prātā vienkārši neiztēlojami baisu). Cik esmu lasījis, vairums pēc pirmā īstā breakthrough ir tādā šokā, ka vairs nemēģina.
From:[info]rakstnieks_nr1
Date:May 27th, 2008 - 12:49 pm
(Link)
"nedz kaitē veselībai " - skatoties uz tiem amīšu tīnīšiem totālā bezfilmā par šito kaut kā ir nelielas šaubas.
Bet nu kad pamēģināsi noteikti padalies iespaidos!
[User Picture]
From:[info]dienasgramata
Date:May 27th, 2008 - 11:57 am
(Link)
kaķis bija reāls!
Powered by Sviesta Ciba