te

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:06 pm: Patiesībā fakts, ka manam hipijiski literārajam megaprojektam jau satura dēļ vien nav ne mazāko izredžu uz publikāciju (pieņemot, ka to spēju uzrakstīt pienācīgā līmenī) sasodīti atbrīvo rokas un prātu, ļaujot pilnībā nodoties savu idejisko mērķu sasniegšanai, neuztraucoties, kā tos varētu uztvert citi. No tā droši vien cieš mesidža objektīvā kvalitāte, taču tā kā šis galvenokārt ir paredzēts man pašam, krietni svarīgāka ir tā subjektīvā kvalitāte. Tāpēc, kad šķitīs, ka tas ir pabeigts, droši palaidīšu to brīvi cirkulēt interneta plašumos (pieņemot, ka tas kādu interesēs). Rakstīt publicēšanai vēl pagūšu atliektiem galiem.

Current Music: Love - A House Is Not A Motel
Tags:

Comments

[User Picture]
From:[info]gamemaster
Date:February 19th, 2008 - 10:29 am
(Link)
Moš satori "jaunais" publishings paņems tavu brīnumu. Vajadzētu takš beidzot latviešu literatūrai saprast, ka pasaule nesastāv tikai no nelaimīgām milestībām, pseido-intelektuālas pseido-filozofijas un fabul-veidīgiem ikdienas pastāstiņiem, kurus lasa drīzumā kātus atstiepjošas omes.
Kur ir mūsu Hanters S. Tompsons? Kur ir mūsu Bukovskis? Bļe...
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:February 19th, 2008 - 11:00 am
(Link)
Erm, tu taču sākumu esi lasījis - vai tad 'karmas ubagus' ir kas cits kā 'pseido-intelektuāla pseido-filozofija'? Tie paši kartupeļi galu galā vien ir - pat ja mērce cita.

Un neaizmirsti, ka mani jau atšuva no satori ziņu rakstīšanas (kur gan vairāk ņirgājos par augsto literatūru kā kaut ko ziņoju) un 'Mīlasstāstu ģenerators' tā arī palicis iestrēdzis kaut kur šamo pagrabos.
[User Picture]
From:[info]gamemaster
Date:February 19th, 2008 - 12:14 pm
(Link)
That's cuz u'r a social retard. Vajag mērcēt viņiem smadzenes, kamēr ieliek, nevis aprobežoties ar "Nu, jā, jūs jau nu varētu... ja sanāk laiks.. ielikt... un tā..."

Un jā - tavs brīnums nebūt nepretendē uz kaut kādu ne pseido-whatever statusu, bet tas vismaz tematiski ir patīkams pavērsiens latviešu literatūrā. Lai gan neizslēdzu iespēju, ka ne viens vien wannabe-rakstnieks kaut kādā pažobelē tieši šajā brīdī cenšas uzrakstīt ko līdzīgu.
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:February 19th, 2008 - 12:24 pm
(Link)
wanna B mah manager?
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:February 19th, 2008 - 12:54 pm
(Link)
bet ideja par aģentu man točna ar katru brīdi šķiet aizvien labāka.
[User Picture]
From:[info]gamemaster
Date:February 19th, 2008 - 01:30 pm
(Link)
Latvijā izklaides industrijā, atskaitot mūziku, maz eksistē aģenti/menedžeri?
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:February 19th, 2008 - 04:49 pm
(Link)
Well, tā kā mūzikā gandrīz visiem puslīdz vērā ņemamajiem džekiem ir menedžeri, pieņemu, ka aktieriem ir līdzīgi. A "izklaides industrija" Latvijā nekur tālāk pagaidām nestiepjas.
[User Picture]
From:[info]gamemaster
Date:February 19th, 2008 - 05:59 pm
(Link)
Kas tad tavuprāt ir daiļliteratūra patērētājam, ja ne izklaide?
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:February 19th, 2008 - 06:21 pm
(Link)
Tā ir izklaide, kas Latvijā vēl nav izveidota par industriju.
Powered by Sviesta Ciba