te

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:41 pm: Es zinu - pienaaks laiks, kad paardomu, pastaigu, rokmuuzikas, psihedeelijas, graamatu un, jaa, ari LSD sniegtaas atzinjas un mana degsme to izplatiishanaa shkjitiis naiva un muljkjiiga. Tachu shaados briizhos man to patieshaam piedraazt. Nupat 'koleegjim' devu peedeejos noraadiijumus pirms pirmaa celjojuma. Pats dzilju lauku maajaa rakstu ko taadu, kam pats ticu, kameer fonaa skan Elevatori. Es skaidri apzinos, ka man ir tikai 21. Un izbaudu to.

Tags:

Comments

[User Picture]
From:[info]spiritualized
Date:December 22nd, 2007 - 01:17 pm
(Link)
Es jamiem būtu sēnes iebarojis ne Lūsiju. :/
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:December 22nd, 2007 - 07:48 pm
(Link)
taa arii dariiju, kaut, imo, lsd pirmajam tripam ir labaaks, jo vadamaaks.
From:[info]tiesibsargs
Date:December 22nd, 2007 - 11:51 pm
(Link)
haha, doma par sēnēm man atgādina mušmiru ēšanu peļevina "generation pi" =)
From:[info]tiesibsargs
Date:December 22nd, 2007 - 07:23 pm
(Link)
a nav tā, ka kāds ceļojums var izrādīties pēdējais?
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:December 22nd, 2007 - 08:04 pm
(Link)
Ja doma OD, tad nee, no psihotropajaam vielaam nav iespeejams - tam vajag tuukstoshkaartiigu deva. Ja domaa aarpraatu - tas atkariigs no celjojumu biezhuma, speeka un indiviida psihiskaas stabilitaates, bet pie 'sapraatiigas' triposhanas, afaik, nekas taads nav noticis. Paarieshana uz ko speeciigaaku - ja gribas tikai aizmirstiibu, tad jaa. Es pret to joprojaam izjuutu tikai riebumu. Bet shaubiigos trips vareetu pamudinaat. Bet vai taadi tripo?
From:[info]tiesibsargs
Date:December 22nd, 2007 - 09:15 pm
(Link)
nē, es par blakusefektiem. nu, kaut kādā veidā taču šīs vielas ietekmē ne tikai smadzenes, bet arī pārējo organismu?
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:December 22nd, 2007 - 11:13 pm
(Link)
Vieniigaas fiziskaas blaknes ir paatrinaata sirdsdarbiiba emociju paarslodzes deelj, un dabiskaas vielas var tripojot izraisiit vemshanu/caureju kaa viegla saindeeshanaas. LSD, seenes un faktiski visas psihotropaas vielas iedarbojas, uz laiku blokjeejot nervu impulsus transporteejoshos hormonus, kas liek smadzeneem iesleegties paatrinaataa rezhiimaa, lai 'aizpildiitu' manju infaa atstaatos 'caurumus'. Peec tripa organisms ir taads kaa ieprieksh.
From:[info]tiesibsargs
Date:December 22nd, 2007 - 11:22 pm
(Link)
nē nu tik daudz es zinu, ka narkotikas atšķirībā no alkohola (kurš iedarbojas uz visām ķermeņa šūnām) tieši iedarbojas tikai uz smadzenēm. bet kaut vai tā pati paātrinātā sirdsdarbība ilgakā laika periodā nevar būt pozitīva. ne tā?

+ vēl man atbaida tas moments, ka nav īsti garantijas par iegādāto vielu sastāvu. pietika jau vienreiz ar zāles uzpīpēšanu, kura bija ar hvz ko samaisīta...;)
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:December 23rd, 2007 - 12:28 am
(Link)
Well, arii uz smadzeneem iedarbojas pastarpinaati, vnk liekot praatam pasham darboties aatraak kaa jebkad. Tripa saprashanai buutiska atshkjiriiba.

Sirdsdarbiiba paaatrinaata ir pirmo stundu-pusotru - sajuuta aptuveni taada, kaa 15 gadu vecumaa beidzot uzaicinot iemiiljoto meiteni uz pirmo randinju :). Imo, arii tikpat biistami. Jautaajums par kvalitaati ir smagaaks (sheit priekshroka seeneem). Jaapjautaa diilera ieprieksheejie klienti n stuff.
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:December 23rd, 2007 - 12:32 am
(Link)
Turklaat, ja diileris tirgo tikai skaabi, parasti vinjsh pats arii to lieto. Ja tirgo ari heroiinu or smth - tad gan jaasargaas.
From:[info]tiesibsargs
Date:December 23rd, 2007 - 12:36 am
(Link)
pag, bet pie psihotropajām vielām nevar pierast, vai ne?
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:December 23rd, 2007 - 10:07 am
(Link)
Fiziskaas atkariibas nav, psihologjiskaa it kaa esot, bet manaa pieredzee pat no zaales ir lielaaka. Pats 7 meeneshu laikaa esmu tripojis chetras reizes un biezhaak arii nevelk - peec katras reizes paardomu pietiek vismaz meenesim. Tiesa, biedrs spiritualized, ja ir iespeeja, tripo teju katru nedeelju. 'Biistamaakais' imo, ir fakts, ka tas stuffs jau peec pirmaas reizes var mainiit dziives uztveri - reizeem (kaut retaak) ari pret pasha gribu.
From:[info]tiesibsargs
Date:December 23rd, 2007 - 12:35 am
(Link)
man šito ārsti stāstīja, gadījās pabūt vienas dienas kursos par narkotikām. ;) tur gan runāja vairāk par amfetamīnu un kokaīnu.
Powered by Sviesta Ciba