let it go

« previous entry | next entry »
Apr. 30th, 2009 | 01:56 am

Ar šo es (laikam) pasludinu savu fiasko maģistra darba kvalitātes sadaļā. Es nevaru šo darbu uzrakstīt tādu, kā es to vēlos - man nav pietiekošas iekšējās motivācijas un laika, lai izurbtos tam visam cauri un uzklabinātu vienkārši foršu darbu, ar kuru es varētu lepoties 'no matter what other wise men&women say'! Nav tik fatāli, ka tam būtu nepieciešama mūžība, bet pārāk daudz ūdeņu ir aiztecējis un pārāk daudz ir zaudēts, lai ar atlikušo enerģiju uzkāptu kalnā. Man pietiek spēka, lai nolaistu galvu aizrāpotu līdz finiša taisnei, kur medaļas nepienākas, bet varbūt kāds vismaz pasniegs ūdens krūzi. Nu, būs tāda samērā draņkīga kompilācija ar samocītiem tekstiem par atsevišķiem tematiskajiem punktiem, nevis loģisks, strukturēts, analītisks, argumentēts un pamatīgs pētījums. Shame on me of course! Bet vai tad es līdīšu no ādas laukā, lai sasniegtu nesasniedzamo? Patiesībā jau apmēram 5 (ja ne pat vairāk) gadus manā priekšā ir plīvojis sarkanais karogs ar uzrakstu "You can't do this!", bet es ietiepīgi esmu centusies pierādīt pretējo :( Ko nevar celt, to nevar nest!
Tātad pieturēšos pie draņķīgas kompilācijas un vilkšos līdz galam, eh ... Moška, kādā brīdī spoža zvaigzne mani apspīdēs, bet šobrīd mērķis ir uzrakstīt 80 lapas par definētajiem atslēgas vārdiem.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {5}

shrdlu

(no subject)

from: [info]shrdlu
date: Apr. 30th, 2009 - 02:30 am
Link

aha, līdzīgas pārdomas apmēram pirms gada... un pāris nedēļas pa 1-2 lpp. dienā, ar sakostiem zobiem. Atmaksājās tomēr tas, ka beigās uzķēru vispārīgo principu, kā šādi darbi jāraksta

Reply


zii

(no subject)

from: [info]zii
date: Apr. 30th, 2009 - 12:22 pm
Link

Thats ma girl. Lepojos ar tevi.
Vēl jo vairāk tāpēc, ka maģistra darbs tomēr ir formalitāte. Pprojektus pēc būtības ir vieglāk rakstīt tad, ja kāds tev par to maksā.

Reply | Thread


pata

(no subject)

from: [info]pata
date: Apr. 30th, 2009 - 12:27 pm
Link

jā, par samaksu atcerējos, kad centos saprast, kā es tos kursa darbus (t.sk., 2 maģistrus) citiem varēju uzrakstīt, bet ar savējo - nu, nekādā jēgā! reward is the keyword!

Reply | Parent | Thread


zii

(no subject)

from: [info]zii
date: Apr. 30th, 2009 - 12:32 pm
Link

Same here. BAkalaurs tika radīts tieši tāpat: prioritāte tika dota 2 pētījumiem, par kuriem man maksāja. Bakalauru man neviens neapmaksāja, tāpēc sorre, tam tika veltīta pēdējā nakts.

Reply | Parent


indulgence

(no subject)

from: [info]indulgence
date: Apr. 30th, 2009 - 07:28 pm
Link

Man aizdomas, ka zem šiem vārdiem var droši parakstīties 99% maģistrantu. Arī tie, kuri tā vietā, lai no pirksta izzīstu visnotaļ apšaubāmus secinājumus, klejo pa cibu glupības iekomentēdami (lai tikai kā izvairītos no rakstīšanas mokām apjēdzot, ka... nu Tu jau visu uzrakstīji).

Reply