The Wrestler

« previous entry | next entry »
Jan. 12th, 2009 | 01:56 pm

Vakar noskatījos "The Wrestler" un biju patīkami pārsteigta par pozitīvajām emocijām un sirds siltumu - šīs sajūtas parasti neietilpst kaušanās filmu pēcgaršas buķetē. Patiesībā filma pēc savas sižetiskās un raksturu uzbūves ir ļoti vienkārša: vientuļš, slavas virsotnēs izbijis, bet nu jau aizejošs, sabiedrības mīlēts un dievināts, cīkstonis piedzīvo sirdslēkmi, pēc kuras ārsti viņam aizliedz cīnīties. Tad nu šīs cilvēks atskārst, ka viņš ir pavisam vientuļš, jo sieviete, kurā viņš ir iemīlējies, ir striptīzdejotāja, kura tikai pēdējā brīdī spēj pārkāpt pāri customer relationship robežai, savukārt ar meitu attiecības ir neatgriezeniski sačakarētas, jo tā, ļoti loģiski, atsakās rūpēties par cilvēku, kurš nav rūpējies par viņu. Un beigās Randy 'The Ram': "The only place I've got hurt is out there. The world doesn't give a shit about me." Turklāt Rurka cīkstonis ir ārkārtīgi simpātisks un līdzjūtību raisošs. Kārtējo reizi pārliecinājos, ka viss ģeniālais patiesībā ir ļoti vienkāršs.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {7}

******* *******

(no subject)

from: [info]polkovnik
date: Jan. 12th, 2009 - 02:37 pm
Link

kaut kad pie iespējas būs jānoskatās. man gan nenormāli alerģizē rurka plastiski saoperētais mūlis (kur vēl lielāku bābismu), bet varbūt, ka režisors režisors ģeniāls, nekad jau nevar zināt.

Reply | Thread


pata

(no subject)

from: [info]pata
date: Jan. 12th, 2009 - 02:48 pm
Link

man Rurks līdz šim asociējās ar rupju, prastu, brutālu netalantīgu tēviņu, lai gan neviena viņa filmu līdz galam tā arī nebiju noskatījusies. bet šī filma, lai gan nemudina noskatīties vēl kaut ko no viņa biogrāfijas, tomēr lika paļodzīties maniem priekšstatiem.

Reply | Parent | Thread


******* *******

(no subject)

from: [info]polkovnik
date: Jan. 12th, 2009 - 02:57 pm
Link

varbūt, ka viņš ir supertalantīgs (ne jau velti balvu tikko saņēma), bet man tā - ja kāds nepatīk pats par sevi, tad nepatīk arī nekas, ko viņš dara, lai stāv kaut uz matiem, vienalga nepatiks. bet ar tiem, kuri simpatizē kā tādi, tieši otrādi - tos varu skatīties un klausīties arī ne tik labā izpildījumā, vienalga, jo pietiek jau ar to, ka viņi tur ir. a māksla - kas ir māksla - sūds. ar mākslu pilna pasaule, un kas no tā? cilvēces ļaunāko eksemplāru raudināšana i vsjo.

katrs konkrētais cilvēks ir māksla, ne tas ko viņš tur nospēlē. par cik rurku par mākslu neuzskatu, līdz ar to arī sajūsmu no manis neizspiest jau defaultā.

ceru, ka nesabojāju tev garīgo :) lai vienmēr būtu saule :))

Reply | Parent | Thread


pata

(no subject)

from: [info]pata
date: Jan. 12th, 2009 - 03:21 pm
Link

nē, nesabojāji gan ;)
es dievinu M. Strīpu, H. Mirenu un A. Beningu visā, ko viņas dara!
es ciest nevaru K. Vinsletu un L. di Kaprio - nevaru piespiest sevi skatīties filmas, kurās viņi spēlē, kaut nošaujiet mani :D:D

Reply | Parent


Chloroform Sauna

(no subject)

from: [info]martcore
date: Jan. 12th, 2009 - 04:15 pm
Link

nu, nezinu, man barfly viņš ļoti patika un pats bukovskis arī pateica, ka kā aktierim viņam ir šaušalīgs talants
respektīvi, man arī tur mikijs liekas diezgan nenormāls psihs, kas ir ārprātīgi atrauts no realitātes, bet uzņemšanas laukumā viņš teicami izdara to, ko no viņa palūdz

Reply | Parent