Apziņas Parazīti - Brīvo Kedu Saiets — 2001 [Apziņas Parazīti]
Aprīlis 18., 2004
18:54

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Brīvo Kedu Saiets — 2001
Beidzot ir digitalizēts un padarīts plašai publikai pieejams G/G/A/P rīkotā pasākuma Brīvo Kedu Saiets ...jeb nedzimušo ģēniju diena... ieraksts. Visu albumu .mp3 formātā var nopumpēt no Apziņas Parazītu mājas lapas sadaļas Projekti.

Garastāvoklis:: calm
Mūzika: Philip Glass — (1993) Glassworks

(19 raksta | ir doma)

Comments
 
From:(Anonymous)
Date:19. Aprīlis 2004 - 10:37
(Link)
Interesanti. Vai šī gada pasākumā arī jaunieši izpildīs citu darbus, taisot koverversijas?
[User Picture]
From:[info]parazits
Date:19. Aprīlis 2004 - 21:19
(Link)
Kāds tā noteikti varētu darīt, ja vēlētos, bet noteikti šī tēma nebūs dominējošā.
[User Picture]
From:[info]dark
Date:19. Aprīlis 2004 - 11:51
(Link)
EU, kāpēc tu šo žurnālu izmanto savu darbu slavināšanai un popularizēšanai. Kārtīgs parazīts. Ejam uz elli???? KUr apziņas parazīti smeļas iedvesmu, tas ir tiešām interesanti.
[User Picture]
From:[info]parazits
Date:19. Aprīlis 2004 - 21:26
(Link)
Retorisks pretjautājums - kāpēc esi radījis žurnālu savu mentālo murgu publiskošanai vai pat producēšanai, kas nebūtu notikusi bez atbilstošas publikas klātbūtnes?

Lai vai kā, žurnāls ir paredzēts jaunumiem un diskusijām (tā teikt - foruma vietā). Nav ko brīnīties, ka uz diskusiju trūkuma fona jaunumi (informācija) ir vienīgais aktuāli šeit notiekošais.

Par iedvesmu varu atbildēt - no pasaules mums apkārt. Tiesa gan, katrs jau to savu pasauli apraksta (un tādējādi - rada) citādu, runājot par atšķirīgām būtiskajām un nebūtiskajām īpašībām...
[User Picture]
From:[info]dark
Date:20. Aprīlis 2004 - 09:04
(Link)
nezinu vai tavs retoriskais jautājums ir īsti vietā, jo vēlme radīt žurnālu mums ir atšķirīga. Es to radīju ziņkārības pēc, kā arī tādēļ, lai saglabātu ieskatu savā pašreizējā dzīvē, jo ir lietas kuras ir svarīgas, bet par kuram ir bail runāt, tad nu žurnāls būs tā vieta, kur es mēģināšu atklāt kādu no savām šķautnēm. Par diskusiju trūkumu es tev piekrītu, bet tas ir normāli un pašsaprotami, jo šiet esošie žurnāli ir tik "mākslinieciski" un "filozofiski", ka pat jāsāk domāt vai tik sviesta ciba nav kādu gēniju pulcēšanās vieta. bĻA
[User Picture]
From:[info]dark
Date:20. Aprīlis 2004 - 10:05
(Link)
tiko iedomājos, ka šis te viss nav žurnāls, bet gan dienasgrāmata - un es domāju, ka man tev nav jāskaidro atšķirība un katra šī vārda nozīme
From:(Anonymous)
Date:20. Aprīlis 2004 - 14:29
(Link)
ja tic, ka ir dvēsele un visas ap to virmojošās bezjēdzības, tad jāteic, ka, dvēsele tāpat reiz paliks viena, jo miesa ar katru dienu tai kļūst pa šauru, tad, kāpēc zaudēt laiku jēgas meklējumos?
From:[info]suic
Date:20. Aprīlis 2004 - 20:12
(Link)
Klausies, gudriniek. Domāju, ka tev pašam paliks skaidrs, ja teikšu, ka šis medijs (Sviesta Ciba) ir informācijas nesējs. Dienasgrāmata un žurnāls tehniski neatšķiras, saturiski - gan. Tiesa gan pati šī atšķirība ir tikai konvencija.

Man nav jāpieņem nekādas definīcijas, it sevišķi - tevis dotās, izņemot tās, kuras implicē aizliegumus kaut ko darīt. Aizliegumu nav un es daru. Kas te nesaprotams? Un saucu to visu par žurnālu. Kaut arī varētu saukt šajā sakarā par forumu vai jaunumu listi, ja vēlētos.

Ja gribi pārrunāt lietas, lūdzu! Bet tukši kulstīt pirkstus un mēģināt man iestāstīt man kaut ko tādu, ko pats, acīmredzot, neesi pārdomājis, nevajag.
[User Picture]
From:[info]dark
Date:20. Aprīlis 2004 - 20:58
(Link)
kāpēc draugs tu dusmojies - mums cilvēkiem ir jādzīvo zem vienas saules - un tas pasaules redzējums jau tik krasi neatšķiras. Tu kaut kad rakstīji ka par maz te diskusijas, nu tad nu es padiskutēju. Atvaino ja aizvainoju, aizkaitināju vai kā tamlīdzīgi, bet visas šīs emocijas ir svētas un vajadzīgas.
From:[info]suic
Date:20. Aprīlis 2004 - 21:09
(Link)
Gribi padiskutēt? Vari aiziet uz .suic žurnālu, iedziļināties kādā teorētiska rakstura haltūrā, palauzīt galvu pāris dienas un kaut ko sakarīgu atbildēt. Var jau būt, ka cilvēki ir radināti pie čata kultūras, kur saka visu, kas ienāk prātā un jo īsāka, dinamiskāka un bezjēdzīgāka ir saruna, jo labāk.

Neliegšu, ka tādi laiki gan ir, pašam žie žurnāla teksti top zināmā ekspromtā, taču aicinu tomēr cilvēkus padomāt un skaidri formulēt savu domu. Man vienkārši brīžiem grūti intuitīvi noticēt, ka kāds var uzdot muļķīgus jautājumus vai izteikt triviālas piezīmes nedomājot to ironiski vai sarkastiski...
[User Picture]
From:[info]dark
Date:21. Aprīlis 2004 - 11:29
(Link)
paga, paga - .siuc žurnāls cik noprotu neattiecas tieši uz Apziņas parazītiem jeb es maldos. Un, ja šis ir informācijas nesējs, un šajā konkrētajā vietā viņš ir informācijas nesējs par parazītiem, tad ar tīru apziņu es droši varu izteikties, ja protams tiek dota šada iespēja. Iespēja ir un es izsakos. Patīk vai nepatīk tā ir cita runa. Ja man ir jautājums, kas ir saistīts ar parazītiem, tad šī ir tā vieta, kur es to varu uzdot, protams, ja vien negribu slēties zem e-pastu adresēm.
Šajā sakarā ir jautājums, par kuru es te domājos, proti, kā tad īsti izpaužas Apziņas parazītu apziņas parazitēšana. Kāpēc tāds nosaukums? Vai tikai tāpēc, ka ir tāda grāmatiņa un interesanti skan?
From:[info]suic
Date:21. Aprīlis 2004 - 17:06
(Link)
.suic žurnāls ir .suic žurnāls tāpat kā parazītu žurnāls ir parazītu žurnāls.

Izteikties, tu, protams, vari droši, taču kā jau teicu, iepriekš vienmēr labāk padomāt par to, ko gribi pateikt.

Nevēlos šeit klāstīt kāpēc Apziņas Parazīti ir Apziņas Parazīti, taču mūsu doma tev būs vairāk un mazāk skaidra, ja noklausīsies albumu, kurš ir pieejams brīvai nopumpēšanai.

Vienu gan pateikšu, viena lieta ir identitāte un pavisam kas cits - intence. Un kaut arī šīs divas lietas ir cieši saistītas, meklēt identitātē intenci tomēr būtu diezgan muļķīgi.

Visu pārējo jau tāpat vari atrast, pastaigājot apkārt pa Latvijas interneta lapām.
[User Picture]
From:[info]dove
Date:20. Aprīlis 2004 - 10:23
(Link)
Juhhhuuu!Tas ir APZINJAS PARAZIITU STILAA,balts uz melna un ar druumu smadzenes skalojoshu atmosfeeru,tachu veershot praatus pareizajam virzienam.
Prieks par tim, kas prot lietderiigi izmantot internetu...


Man joprojaam ir tas zilais stikla simbolinjs;)
[User Picture]
From:[info]evergreen
Date:1. Maijs 2004 - 18:56
(Link)
prieks, ka kaadam kaads var buut pareizais virziens :))
From:(Anonymous)
Date:21. Aprīlis 2004 - 18:37

??

(Link)
Intervijaa tai "Bumbaa", teikc, ka pagaajusho gad i ieraxtiic tas cd, kas dabuujmas zem nosaukuma "Brīvo Kedu Saiets (2001)" Vai arii me kko nesaprata? Maybe itaadc pasaacienc notiek katru gadu? Un tas "Brīvo Kedu Saiets (2001)" i 2003 vai 2001 koncis?
From:[info]suic
Date:21. Aprīlis 2004 - 21:15

Brīvo Kedu Saiets 2001

(Link)
Lieta tāda, ka pirms tam ir bijis tikai viens Brīvo Kedu Saiets un tas bija 2001. gadā. Iekš radio viņi maķenīt kļūdījās, tas arī viss.
[User Picture]
From:[info]frikadele
Date:29. Aprīlis 2004 - 16:04
(Link)
Zini vai mini - Tu esi paardeveejs Randomaa!!!
From:[info]suic
Date:29. Aprīlis 2004 - 18:20
(Link)
Ja nezini, tad nemini - neesmu pārdevējs Randomā. Vispār neesmu nekāds pārdevējs. Un pat ja būtu, kas no tā?
[User Picture]
From:[info]frikadele
Date:1. Maijs 2004 - 16:45
(Link)
ne jau tu
Apziņas Parazīti @ Myspace Powered by Sviesta Ciba