Apziņas Parazīti - Brīvo Kedu Saiets — 2001 [Apziņas Parazīti]
Aprīlis 18., 2004
18:54

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Brīvo Kedu Saiets — 2001

(19 raksta | ir doma)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]dark
Date:19. Aprīlis 2004 - 11:51
(Link)
EU, kāpēc tu šo žurnālu izmanto savu darbu slavināšanai un popularizēšanai. Kārtīgs parazīts. Ejam uz elli???? KUr apziņas parazīti smeļas iedvesmu, tas ir tiešām interesanti.
[User Picture]
From:[info]parazits
Date:19. Aprīlis 2004 - 21:26
(Link)
Retorisks pretjautājums - kāpēc esi radījis žurnālu savu mentālo murgu publiskošanai vai pat producēšanai, kas nebūtu notikusi bez atbilstošas publikas klātbūtnes?

Lai vai kā, žurnāls ir paredzēts jaunumiem un diskusijām (tā teikt - foruma vietā). Nav ko brīnīties, ka uz diskusiju trūkuma fona jaunumi (informācija) ir vienīgais aktuāli šeit notiekošais.

Par iedvesmu varu atbildēt - no pasaules mums apkārt. Tiesa gan, katrs jau to savu pasauli apraksta (un tādējādi - rada) citādu, runājot par atšķirīgām būtiskajām un nebūtiskajām īpašībām...
[User Picture]
From:[info]dark
Date:20. Aprīlis 2004 - 09:04
(Link)
nezinu vai tavs retoriskais jautājums ir īsti vietā, jo vēlme radīt žurnālu mums ir atšķirīga. Es to radīju ziņkārības pēc, kā arī tādēļ, lai saglabātu ieskatu savā pašreizējā dzīvē, jo ir lietas kuras ir svarīgas, bet par kuram ir bail runāt, tad nu žurnāls būs tā vieta, kur es mēģināšu atklāt kādu no savām šķautnēm. Par diskusiju trūkumu es tev piekrītu, bet tas ir normāli un pašsaprotami, jo šiet esošie žurnāli ir tik "mākslinieciski" un "filozofiski", ka pat jāsāk domāt vai tik sviesta ciba nav kādu gēniju pulcēšanās vieta. bĻA
Apziņas Parazīti @ Myspace Powered by Sviesta Ciba