14 Augusts 2020 @ 18:21
Par veļu un ko kur veļu  
Mani nebeidzamie jautājumi mani padara par muļķi, nevis citus. Kā viņiem neapnīk, ja viss cits apnīk?

Ūden, ūden, saslapini mani pulverglumu, lai izžūstot kļūstu cieta un tvirta. Lai Renārs pret manu gribu, labsajūtā sagrieztos vēl slapjāks, vēl možāks, vēl kailāks, vēl smaidīgāks. Šī nav viņa kārtējā īstermiņā bauda, bet neatņemams dzīves prieks, ko viņam sniedzu!

Tātad, šo augstāk pieminēto veļu, veļu pa neceļu, lai bagātinātu sevi ar šķēršļiem un noildzinātu kapā gulšanos.

Šonakt bija traks trīspakāpju sapnis, kurā jutos ļoti neaprakstāmi [kā ierasti, nemāku aprakstīt savas jūtas, hah, kur vēl sapnī, tāpēc aprakstīšu tikai situācijas]. Viņa aptina savu kaunuma apmatojumu ap vienas plaukstas izstieptiem pirkstiem vismaz sešas reizes, kas pamatnē bija piestiprināts tikai vienā kvadrātcentimetrā. Tas bija tik, tik, tik tuvu un neparasti, līdzās viņas pieskārieniem man, kad uztvēru tos tik dabiski, bez aiztures un slēptiem pārmetumiem viņai, ka tā nedrīkst. Tas bija tik neētiski šķīsti, ka pamodos citā sapnī, kurā vēlāk, ļaužu pārpildītā senmuižas teritorijā, gāju ar viņu kailpastaigā. Interesantākais ir tas, ka mēs nerunājām vispār, jo bijām absolūtā sinerģijā. Šīs neiespējamās pieredzes apjausmā, atkal pamodos, lai saprastu, kas tikko, blood, notika un kādā sakarā zemapziņa veido kaut ko tik abstrakti nepiemērotu un lieku. Domātājs izslēdzās un ieslēdzās modinātājs deviņos.

Centīšos turpmāk izkāpt no savu sajūtu neraksturošanas, tāpēc uzskaitīšu kā šodien jutos - pamodies, izslāpis, darbīgs, braucošs, sašņurcis, stāvs, sakumpis, izdarīgs, elpojošs. Būs gana šodienai, manuprāt :) Kurš teica, ka nemāku aprakstīt sajūtas, ibio-trio? Hah.

Definīcijas definē robežu robežas.

Gundegas siera cepumi ir vairāk kā apetelīgi. Tu zini, kas ir vairāk kā apetelīgi? Grūtniecei vēderā, nezini! Un nevajag arī. [Šis ir tāds muļķīgs jautājumformas piemērs, ko reizēm izmantoju nenopietnos nolūkos, sevis tīksmināšanai nevis for proving the point]

Kad es nedomāju? Visvairāk mūzikā, jo tā ir vistuvāk tam, no kā esmu attālinājies.
 
 
skan: Gabriel & Dresden - Underwater (Tinlicker Remix)
 
 
( Post a new comment )
blondīne.[info]beacon on 15. Augusts 2020 - 00:29

Tu neesi muļķis un Tu to labi zini.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]panta_rhei on 15. Augusts 2020 - 12:36
Pirmā muļķa pazīme ir nedomāt, ka neesi muļķis. Hah
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)