Lacy F

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:50: GoT s08e05
Vispār man patika!



Jā, OK, bija baigā brutalitāte un it kā cik stulbi, ka Denerisa & co nogalināja veselu kalnu nevainīgu civiliedzīvotāju. Then again, šajā seriālā man vienmēr ir paticis, ka the good don't always win. Un cik nu ta tie plebi bija 'labi'. OK, troņu spēlē nepiedalījās, bet tāpat vnk cilvēki kā cilvēki savā morālajā viduvējībā (bez bēdu nošeimoja Serseju, uzbruka Džofrijam). Vai tāpēc viņiem bija jāmirst, protams, nē. Bet vai tāpēc nebija jāmirst? Eh, vatevs.

Man arī Denerisas dusmas likās ticamas, 'atbrīvojošās' armijas brutālums arī ticams, šāda tāda militārā stratēģija likās mazāk ticama, bet kopumā sērija likās pārliecinoša.

Džeimijs un Serseja varēja varbūt kaut kā spešalāk mirīt, Kaibērns arī. Bet nu nekas.

Interesē, kas notiks ar Arju.

Un es būšu vnk ārkārtīgi sarūgtināta, ja pēdējā sērijā nebūs ainiņa pa taisno no s02e10, kur Denerisa bija iekš House of the Undying un aiz pirmajām durvīm iegāja izpostītā Kings Landing troņa istabā, ar nodegušu jumtu un ar, kas tad izskatījās pēc krītoša sniega, bet tagad taču skaidrs, ka pelni. Do it!


Comments

[User Picture]
From:[info]goddes
Date:13. Maijs 2019 - 15:02
(Link)
Mana artava citādāka. Kopš ekranizējums ir aizgājis savu ceļu un ar grāmatu vairs nav nekāda sakara, duras acīs jauša noziedzība pret galvenajiem varoņu raksturiem. Tie kļuvuši statista lomās, ja autors apzināti visus nedalīja labajos un sliktajos, respektīvi, sliktie varoņi arī uzprasījās uz līdzi jušanu, jo bija akcentēts katra tēla īpašais raksturtēls, tad tagad jūtama Holivudiska klišeja tos nodalīt - labie versus sliktie. Bez šaubām, ka kulta seriāls un pūķu meitene drīkst nobezdēties (atvainojiet!), tik un tā imdb reitings būs virs 9 komats nulle. Šis viss ir pašpasludinātā Normunda Naumaņa iemiesojums, subjektīvs viedoklis, kas balstās tikai un vienīgi uz daudz kino skatīšanos un empīrisku akceptu no tādiem pašiem kinoskatītājiem.
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:13. Maijs 2019 - 15:39
(Link)
es piekrītu, ka sen kā gaisušas tēlu nianses, bet, nu, kaukā seriāls ir jāpabeidz un tā ekspektācija man liekas visiem ir tik liela, ka to būtu grūti apmierināt jebkurā gadījumā. piemēram, skatījos tur tās miršanas ainas un galvā domāju alternatīvus miršanas scenārijus, bet arī tad diez vai tie mani vairs pārsteigtu. un ja paliktu neatrisināti jautājumi, tad tāpat nevienam nepatiktu. so, it is what it is, and it's OK.

plus, it could be argued, ka denerisas kļūšana no labas uz iznīcinošu, tiriona svārstīšanās par to, kura intereses likt pirmajā vietā, ziemeļnieku armija, kas izrādās brutāli slepkavas un izvarotāji utml ir vismaz centiens nebūt kā avengers:endgame
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:13. Maijs 2019 - 15:45
(Link)
Džonu Snovu varētu tēlot Nikolass Keidžs ar savām skumjajām kucēna acīm, ja nogalinās Tīrionu, ielikšu imdb 0, apmierināti visi nebūs, tādēļ jau akcentēju subjektīvismu. Aj, /paceļ Ballentines glāzi.
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:13. Maijs 2019 - 21:55
(Link)
Nā, man ticamības moments zuda visai agri un es pusi sērijas izteicu nicīgas piezīmes. Vienīgais labais šai visā pasākumā vārdā Season 8 ir memes.
Powered by Sviesta Ciba