Lacy F

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:18: GoT s08e04
Jautājumi




Man ir akūts jautājums -- ņemot vērā, ka Sersejai 'tīras spēlītes' ir pilnīgi vienaldzīgas, kāpēc viņa vnk nenoslaktēja visu to mazo armijiņu ar Denerisu un pūķi, ar ko viņi bija ieradušies Kingslandingā?

OK, vēl man ir jautājums no iepriekšējās sērijas - ja jau Denerisa ugunī nedeg, kamdēļ viņa no zombijiem neslēpās ugunī?

Bet nu labi, pēdējā laikā šim seriālam ļoti prasās ignorēt loģiku.


Comments

[User Picture]
From:[info]goddes
Date:6. Maijs 2019 - 15:53
(Link)
Būšu skarbāks, šī sezona ir lieka, bet par loģikām - es tā aizdomājos, zin viena tante pateica, ka Džons Sniegs patiesībā ir krēsla mantinieks un visi bez DNS pārbaudēm piekrīt.:D
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:6. Maijs 2019 - 16:06
(Link)
Jā, ar loģiku ir problēmas jau no pagājušās sezonas (piemēram, kā tieši Denerisa teleportējās glābt brašos cīnītājus, kas bija ziemeļos pēc zombija (papildjautājums: kāpēc visi piekrita iet pakaļ zombijam ziemeļos?))

jāsaka, tas par to Sniegaino mantinieku man pat liekas ticamāks, jo Gendrijs jau arī tāds 'viena tante teica', tāpat kā Džemija+Serseja pēcteču incestību neviens ar DNS nav pierādījis. Nez kā agrākos laikos ar šito tika galā.
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:6. Maijs 2019 - 16:10
(Link)
Nu kaut kādu baznīcas ieraksta kopiju vismaz uzrādīt:)
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:6. Maijs 2019 - 19:34

OT

(Link)
Starp citu, es tavā cibā izlasīju par seriālu Happy!, ko iesāku skatīties un tas gan ir izcils seriāls. Jaunā sezona likās no sākuma nedaudz lēna, bet pēdējā sērija - Pervapalooza - man likās satriecoša!
[User Picture]
From:[info]jim
Date:6. Maijs 2019 - 19:36
(Link)
1) mazā armijiņa stāvēja diezgan tālu un pūķis nesasniedzami tālu. grāmatā, ja tur būtu šāda aina, visu sarunu izveiktu tikai sūtņi, kino vienkārši jāpaspēj atrādīt galvenos varoņus maksimāli īsajā ekrāna laikā.
2) tā bija tik episki inscenēta sērija, ka man netraucēja nekas no loģikas caurumiem. bet ar tiem seriāls pārklājies pilns kā lupatdeķis, kopš izbeidzās Mārtina materiāls...
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:6. Maijs 2019 - 19:45
(Link)
nu nez, ja pirms tam varēja trīs tiešos trāpījumos iebliezt krietnā attālumā lidojošam pūķim (un kāpēc šie pūķi no gaisa neredzēja floti?), tad liekas, ka kur ir problēma iemaukt, ta labi, kaut vai ne pūķim, bet mazajai armijiņai un denerisai ta toč! reāli gaidīju, ka tā arī darīs, bet nekā :(
[User Picture]
From:[info]jim
Date:6. Maijs 2019 - 19:49
(Link)
ir pilnīgi nekonsekventi tā justies, ņemot vērā visu pārējo, kas tur notiek - nav vispār nekāda militāra plāna, targēriani nezina, kā izmantot izlūkus, džeimijs neiedomājas pateikt denerisai, ka sērsija būvē milzu izmēra arbaletus... :)
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:6. Maijs 2019 - 20:05
(Link)
njā, vispār taisnība - liekas, ka vienīgais kaut cik spējīgais militārais stratēģists bija remzijs, bet viņš ir beikts.
[User Picture]
From:[info]jim
Date:6. Maijs 2019 - 20:07
(Link)
nujā, un pirms tam Taivins. kontinents palicis bez smadzenēm :(
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:6. Maijs 2019 - 20:15
(Link)
a taivinam arī bija kāda kaujas stratēģija, neatceros vairs? atceros, ka viņš ieradās melnūdens līcī, pats pirmajās rindās un stratēģija bija - nu tik bliezīs! remzijs tad vismaz armijai aizmugurē palika. vispār baltie staigātāji arī palika zombijiem aizmugurē, bet viņiem diezgan stulba stratēģija tā nenosargāt savu ciltstēvu.
[User Picture]
From:[info]jim
Date:6. Maijs 2019 - 20:44
(Link)
Grāmatās Taivins bija baigais politiskais un arī militārais stratēģis, pēc viņa nāves Sērsija visu sāka laist podā, neko daudz no politikas nesaprotot. Seriālā Sērsija savukārt uztaisīta par stratēģisko māstermaindu.
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:6. Maijs 2019 - 21:38
(Link)
Makes much more sense!
Powered by Sviesta Ciba