Lacy F

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:20: Bose QC20

Comments

[User Picture]
From:[info]panacea
Date:5. Februāris 2018 - 16:24
(Link)
o jā, darbarūķi -- šķiet, ka tie ir vienmēr un visur, gatavi ar kādu āmuru aiz sienas padauzīt. jāsaka, ka es no Čīkstītes guvu mācību un tagad man interesē tikai dzīvokļi pēdējos stāvos. protams, labi apzinoties, ka visticamāk lejas kaimiņi kurā katrā brīdī plāno sākt vismaz 2 gadus ilgu griestu remontu.
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:5. Februāris 2018 - 16:39
(Link)
Pēdējie stāvi FTW, līdz pat šejienei tādos vien bija laimējies dzīvot. Bet tas neatceļ blakus kaimiņus, nu un pret labu urbi stāvi nav šķērslis!
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:5. Februāris 2018 - 16:46
(Link)
man tas pats -- es gandrīz visur biju dzīvojusi augšstāvos un pat nepadomāju par čīkstīšu un sabvūferu izraisītu elli. tagad būsim zināt un atcerēties. par Urbi gan ir taisnība. es kādu laiku apsvēru iegādāties Urbi un urbt pretī visiem tiem, kas urbj un čīkstinā man.
[User Picture]
From:[info]incagirl
Date:5. Februāris 2018 - 17:38
(Link)
Diemžēl arī pēdējais stāvs ne vienmēr glābj. Es savā tagadējā apzināti izvēlētajā penthausā lieliski dzirdu apakšējo bradāšanu/dipināšanu :F
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:5. Februāris 2018 - 20:45
(Link)
ou em džī! bet kā tas vispār ir iespējams? apakšējie kaimiņi ir vampīri, kas ar kājām gaisā staigā pa griestiem?
[User Picture]
From:[info]incagirl
Date:5. Februāris 2018 - 23:13
(Link)
neesmu būvspeciāliste, bet pieļauju, ka kaut kādas savienojumu vietas nav noizolētas, kā rezultātā vibrācijas no kaimiņu grīdas pāriet uz sienām un kāpj augšā. Mierinu sevi ar domu, ka tas tomēr ir labāk nekā bams bams no augšas un apakšas, kā varētu būt vidējo stāvu kaimiņiem :D
Powered by Sviesta Ciba