Comments
Nu, saldēts sviests stāv 6 mēnešus. Ir ēdams arī pēc tam, bet sūdīgāka konsistence. Tā, ka, ja tagad iesaldēs, tad kā reizi uz Zsv varēs pēdējo depozītu andelēt.
Kas notiek, kad Zsv izbeidzas sviests pat tādā pārtikušā valstī, kā Norvēģija ir ļoti labi ilustrēts šeit: https://en.wikipedia.org/wiki/Norwegian _butter_crisis
Iedomājies, ja tas notiks visā Eiropā?!
Kas notiek, kad Zsv izbeidzas sviests pat tādā pārtikušā valstī, kā Norvēģija ir ļoti labi ilustrēts šeit: https://en.wikipedia.org/wiki/Norwegian
Iedomājies, ja tas notiks visā Eiropā?!
Ha, man, protams, uzreiz nāk prātā nevis tas, kā pēc iespējas veiksmīgāk spēlēt kazino, bet gan kā uzbūvēt kazino.
Kā, nez, būtu uztaisīt kaut kādu sviesta apmaiņas platformu ar darba nosaukumu "Churnr", "Buttered side" vai "Ghee Whiz", kur varētu atzīmēties tie, kas saldē sviestu un tie, kas grib nopirkt sviestu? Nu, un tad tur parādās "35 kg of butter in your area" vai kaut kas tāds, un tad tu vari sarakstīties ar potenciālo pārdevēju, apskatīt fīdbeku un take it from there? Un platformai no katra darījuma neliels, bet taisnīgs procents?
Kā, nez, būtu uztaisīt kaut kādu sviesta apmaiņas platformu ar darba nosaukumu "Churnr", "Buttered side" vai "Ghee Whiz", kur varētu atzīmēties tie, kas saldē sviestu un tie, kas grib nopirkt sviestu? Nu, un tad tur parādās "35 kg of butter in your area" vai kaut kas tāds, un tad tu vari sarakstīties ar potenciālo pārdevēju, apskatīt fīdbeku un take it from there? Un platformai no katra darījuma neliels, bet taisnīgs procents?
es domā, ka variants pastāv, bet man liekas, ka pagaidām apokalipse vēl nav sākusies. tad nu būvējam idejas decembrim (y).
vēl vispār ir variants ar mikseri kult saldo krējumu līdz sviestam. arī saldo krējumu var saldēt, starp citu. pieņemu, ka visiem šiem jāskatās no kā ir lielākā teorētiskā peļņa, hehe. tai pat laikā, lai gan es pieņemu, ka būs cenu kāpums, man nav ne mazākās idejas, cik ļoti tās cenas varētu kāpt. no otras puses, saldētavu visekonomiskāk ir turēt pilnu, līdz ar to arī tur zaudēt nevar.
vēl vispār ir variants ar mikseri kult saldo krējumu līdz sviestam. arī saldo krējumu var saldēt, starp citu. pieņemu, ka visiem šiem jāskatās no kā ir lielākā teorētiskā peļņa, hehe. tai pat laikā, lai gan es pieņemu, ka būs cenu kāpums, man nav ne mazākās idejas, cik ļoti tās cenas varētu kāpt. no otras puses, saldētavu visekonomiskāk ir turēt pilnu, līdz ar to arī tur zaudēt nevar.