Lacy F

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:46: Linux
Vispār man tiešām ļoti patīk Linux. Ar otro piegājienu -- tāļajā 2009. bija bišķiņ par šerpu, bet tagad ir tiešām labs. Paldies tiem, kas ieteica. Man pat patīk šo to pamuļļāt iekš bash-a, lai varētu sev izlikties, ka nedaudz māku programmēt. Šeit atceros kādas šausmas sagādāja 'Melnā Ekrāna' parādīšanās iekš Windows ar pilnīgi nekādu saprašanu, ko darīt.

Bet jā, vairāki iemesli, kāpēc pārgāju uz Linux -- Windows 7 niķojās, Windows 10 maksāja naudu un, cik es sapratu, Windows 10 nemitīgi spiego par jūzeri. Pat tik tālu, ka defaultā ieraksta visas podziņas, ko uz klaviatūras centīgais jūzeris nospiež.

Tad nu šovakar ņēmu spiegošanas jautājumus dziļāk un savam Firefox brauzerim saliku visādus pretspiegošanas add-onus. Man jāsaka, ka mani ir tiešām pārsteidzis, cik daudz ātrāks pēkšņi ir kļuvis mans internets. Verī naiss.

Comments

From:[info]santech
Date:1. Jūlijs 2017 - 12:27
(Link)
Ko darīt geimeriem? ;-[
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:1. Jūlijs 2017 - 14:27
(Link)
nu, es totāli neesmu nekāda datorspeciāliste, bet pieļauju, ka var instalēt 2 operētājsistēmas - spēlēm win, pārējam linux. cik es saprotu, drošības jomā vienmēr ir ērtums vs drošība, un tad katrs pats var izvēlēties, kādā līmenī grib būt (y)
Powered by Sviesta Ciba