Kulinārās izvirtības
Aug. 22nd, 2010 | 10:50 pm
From:: pamplemousse
Inese nu jau dienu ir prom, bet es vēl aizvien ar prieku atceros, kā viņa mūs vienmēr pārsteidz ar kaut ko dīvainu. Un nosolījos arī iemācīties gatavot, tik jāsadabū mājās cepeškrāsns (tā būtu prokrastinācija?). Lai nu kā, lūk, ļoti vienkārša ābolu kūkas recepte, kas vienmēr izdodoties:
Mīkla:
1 glāze cukura
1 glāze miltu
1 glāze putraimu
Āboli
x daudzums antonovkas
Nu un visu mīklu vienkārši sajauc, kaut arī tā neizskatās pēc mīklas un kārtām ber mīklu, tad ābolus, tad atkal mīklu un atkal ābolus un tā līdz apnīk. Pa virsu jāsarīvē sviests, par tā daudzumu neesmu pārliecināta, bet vajagot tā, lai kūka paspēj izmirkt. Un laikam viss. Vai arī es kaut ko aizmirsu, bet rezultāts man patika, un recepte šķiet gana vienkārša lai nekļūdītos.
Mīkla:
1 glāze cukura
1 glāze miltu
1 glāze putraimu
Āboli
x daudzums antonovkas
Nu un visu mīklu vienkārši sajauc, kaut arī tā neizskatās pēc mīklas un kārtām ber mīklu, tad ābolus, tad atkal mīklu un atkal ābolus un tā līdz apnīk. Pa virsu jāsarīvē sviests, par tā daudzumu neesmu pārliecināta, bet vajagot tā, lai kūka paspēj izmirkt. Un laikam viss. Vai arī es kaut ko aizmirsu, bet rezultāts man patika, un recepte šķiet gana vienkārša lai nekļūdītos.