going on

Jun. 28th, 2010 | 10:13 am
From:: pamplemousse

Vasara rīkojas kā jau paradusi - neatkarīgi no atpūtas ilguma tā saplūst vienā ilgā un laimīgā dienā kur grūti izšķirt laika kārtību. Bet, ja mēģina:
Mēs uz laukiem aizbraucām 5atā, turklāt divi no tiem bij Niks un Elvis un mēs tīri jauki sapratāmies - ilgie vakari ar kārtīm, riču-raču, idiotisku zīlēšanu un kāršu namiņu celšanu ir tīri jauks laika pavadīšanas veids.
Vēl - tur ir jauns kaķītis un es negribu ne domāt, ne runāt par to, kas noticis ar iepriekšējiem un manu mīļumu. Tomēr - kaķēns tur ir un īsti kaķīgs, vislaik spēlējas un kož, tāds jauks un hiperaktīvs. Mans personīgais viedoklis ir tāds, ka viņš būtu jāsauc par Rodēziju, bet katrs jau viņam ir sagatavojis pats savu dīvaino vārdu, jo kaķīts tik viens, bet mūsu - daudz.
Bet kaķīši ir reizēm ļauni un pirmajās divās dienās katrā tika noķerts mazs bezdelīdzēns, ko gan mēs centāmies laikus glābt pirms tie beidz elpot. Es noliku tos uz puspalodzes otrajā stāvā, tuvāk pārējiem kur viņi tika pieņemti un baroti, līdz atžilbst. Man gribētos cerēt, ka viņi aizlidoja, jo pēc laika tur vairs nebija.
Vēl - Juris sarunāja laivu un mēs jau divreiz bijām peldēties un airēties, 2in1. Es priecājos, ka par spīti tikai vienai apmācībai pirms tam es nebiju apmulsusi un pratu to darīt, turklāt brīdis, kad es viena atrados laivā patālu no krasta ir Mirklis.
Vēl - ravēšana un siens, man sāk rādīties, ka radinieki ir visai agresīvi un pacelt balsi nav itin nekas īpašs.
Vēl - Aija, kas atbrauca agrāk, kā gaidīts.

Mēs esam pilsētā pie inteneta un vēl aizvien nav nakādu ziņu par videoskolu. Kasnubūs, kasnubūs?

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.