Ko darīt, ja mājās ir daudz paprikas un vispār ir tomātu laiks?

Aug. 15th, 2012 | 08:13 pm
From:: pamplemousse

Šodien es uztaisīju šo - http://www.cetrassezonas.lv/lv/receptes/zupas/recipe.php?id=19398 un bija pavisam neslikti. Katrā ziņā smaržoja dievišķīgi un man radās sajūta, ka esmu sevišķi izmeklēts kulinārs, ko vēl var gribēt? Vēl es uztaisīju nedaudz zemesriekstu sviesta, bet tas bija apbēdinājums, ne tuvu kā veikalos dabūjamais.

Upd: garšotāji novērtēja. Man tagad ir liela iedvesma visu ko darīt, kāpēc gan tirgū zaļumi nevarētu būt visu cauru gadu? Man svaigs baziliks patiesi rada svētku sajūtu!

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.