Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

optimiste - Informācija, ka nonāk pie mums

15. Aug 2012 09:51 Informācija, ka nonāk pie mums

Es ticu, ka nevienai ziņai, kas nonāk pie mums nav nejaušs raksturs. Katram notikumam (ziņai) ir noteikts mērķis vai nozīme. Droši ne es vienīgā esmu pamanījusi, ka informācija dažkārt nāk pie mums tādiem kā blokiem, t.i. kompleksi - viens un tas pats vēstījums dažādos veidos no dažādām pusēm. Pēdējais, ko saņēmu, vairāk līdzinās fantastikas romānam vai kādam sižetam priekš filmas par citplanētiešiem, tomēr cita starpā uzzināju, ka fluors, ko pievieno zobu pastām it kā zobu veselības vārdā, patiesībā ir toksisks. Iegūglēju - un tiešām saņemu kaudzi diskusiju un rakstu pa šo tēmu. Konservanti, ko pievieno pārtikai, ir ne tikai kaitīgi veselībai, bet bloķē mūu saikni ar intuitīvo uztveri. Nezinu vai varu tik viennozīmīgi ticēt šai it kā sazvērestības teorijai, ka cilvēki tiek indēti un "bloķēti" ar mērķi tos labāk kontrolēt, bet visiem tāpat ir skaidrs, ka piesārņojums neko labu nenes.

Tomēr, lai cik arī neticams būtu raksts, kuram uzdūros, ziņa ir tāpati:"Tev ir jāatīra savas domas un jāatrod saikne ar savu augstāko "es"!

4 jau izteikušies - pieraksti arī tuPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]kemune
Datums:15. Augusts 2012 - 10:38
(Link)
Brīnumi sākas tur, kur beidzas zināšanas. Studējiet ķīmiju, nevis šarlatānu lapas.
No:[info]optimiste
Datums:15. Augusts 2012 - 15:45
(Link)
Lūdzu tavu ķīmijas ekspertes viedokli fluora jautājumā.
No:[info]minchux
Datums:15. Augusts 2012 - 11:53
(Link)
par fluoru ik pa laikam arī uzduros uz šo, šajā sakarā bija Green Parentā raksts par to, kapēc mazam bērniņam piena zobiņi melni izauguši nu tur vārds pa vārdam un raksta autore minēja, ka piem. Laveras zobu pastas esot labas, tīras gan no fluora, gan vēl dažām lietām, kas nav labas, bet ir arī daudzās citās bio zobu pastās.
No:[info]zvirbuleens
Datums:15. Augusts 2012 - 12:10
(Link)
Viss ir toksisks, kā ir par daudz.
Konservanti, manuprāt, tiek pievienoti vienīgi tāpēc, ka ražotājiem tā ir ērtāk un tas, ka patērētāji tos spiesti uzņemt ne tikai ar vienu viņu produktu, bet ikdienā, viņus neinteresē.