Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

optimiste - Izvirdumi un plūdi

18. Apr 2010 18:04 Izvirdumi un plūdi

Tās negatīvās enerģijas, ko cilēki raida viens otra virzienā, vainojot cits citu un valsti, un ko tik vēl ne, nekur nepaliek. Zeme visas šīs negācijas uztver, jo Zeme ir dzīvs organisms, kas dzīvo savu dzīvi un jūt, kas uz tās notiek. Īslandieši bija pieraduši labi dzīvot, un te pēkšņi - tāda krīze un valsts bankrots! Tās ir cilvēku dusmas un naids, ko Zeme uzkrāja tik ilgi, kamēr vairs nespēja to nest un pārvērtās atklatā naidpilnā izvirdumā pār visu Eiropu.

Un kadēļ tad tieši šoziem Latvijā sasniga tik daudz sniega un atkušņu plūdi bija lielāki kā citus gadus? Ūdens=asaras un skumjas un arī vainas apziņa. Citam par to, ka nespēja ietaupīt, citam, ka nespēj ģimeni nodrošināt. Katrs pats jau zinās labāk kā pielicis savu "pirkstu" kopējiem nokrišņiem..........

Tags:

4 jau izteikušies - pieraksti arī tuPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]fedrs
Datums:18. Aprīlis 2010 - 19:49
(Link)
plūdi tādēļ, ka cilvēki pārāk daudz dzer alu
No:[info]zvirbuleens
Datums:18. Aprīlis 2010 - 22:21
(Link)
Lai viņi raida veseli :) Es nevienu nevainoju. Nav arī par ko - nav ne bankrota, ne krīzes, vismaz nekā tāda, par ko kādu vainot. Vulkāns, plūdi? Pilnīgi normālas dabas parādības, bet tas, ka varbūt apgrūtināta pārvietošanās u.c. problēmas - sīkums. Ir cilvēki, kuriem problēmas būtu tik un tā, tikai citas. Jā, man arī.
No:[info]minchux
Datums:18. Aprīlis 2010 - 22:36
(Link)
ja interesanti paverot, ko daba mums saka, jo to, kas notiek talak par 2-3 laika joslam tipa uz mums neattiecas, bet isteniba attiecas, tikai negribam sadzirdit - ka vienmer, ja dazhus bridinajumus nenjemam vera, nak pa tiesho!
Par udeni - esmu dzirdejusi, ka tas daudz kur, ari sapnjos ir emocijas vispar, ne vien asaras - lidz ar to ka kuram , ti uz ko koncentre energjiju:)
No:[info]minchux
Datums:18. Aprīlis 2010 - 22:38
(Link)
hehe fedrs laikam ietekmeja - sadzirdit vieta = sadzirdet :D