Spītniece
18 October 2011 @ 10:31 am
 
baidos, ka mani varētu vēl kāds piedraugot, jo tad man būs trīsdesmit...draudziņi gan, bet vienalga biedējoši.
 
 
Spītniece
18 October 2011 @ 10:38 am
 
man darbā nomainīja kompi un man tagad attiecīgi ir 2010. gada Office (?), nu, tur jaunākais word/excel/blā-blā kompja lietas. viss jau baigi forši, baigi forši, ja vien nebūtu tik stulbi. vai arī es pēkšņi absolūti tizla palikusi - neko nevar! Pilnīgi neko - sākot no sīkajiem dzēšanas darbiem visās šūnās vienas rindiņa garumā beidzot ar freeze vajadzīgajai NEVIS 1. kolonnai, bļe.

nemaz neskaitot to, ka tas stulbenis maina vietām apkašējā joslai atvēratiem failiem/programmām atrašanās vietu. nē, nu tiešām - kāpēc tās jaunā lietas ir tik lūzer-anfrendlī, m?
 
 
Garastāvoklis: wtf? o_O
 
 
Spītniece
18 October 2011 @ 11:42 pm
 
pārmaiņas pēc šodien rosīgākā dienas daļa ir pēc darba nevis darba laiks, kas šoreiz mani ir pārnogurdinājis un ož pēc feila.

susļikiņi, esmu nogurusi jūs medīt/plānot/pārcelt/organizēt/gatavot/un-pārējās-huiņas! visi gribētāji ierodas 6dien, lai tas ir darīts! ņem mani pretī, kāda jau nu būšu un ledusskapī kaut kas iespējams būs sameklējams - man viņķelis noteikti - es ne sūda vairs negribu rīkot, kas ieradīsies, ieradīs, ka ne - whatever!
 
 
Garastāvoklis: bastāhāhāhā!