oblica - Zsv [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Zsv [25. Dec 2016|12:25]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]anonymous
Date:25. Decembris 2016 - 13:26
(Link)
Kas jums tā tur par tādu gigantpīli, kas jācep 4 stundas? Mēs jau pa otriem lāgiem cepam pēc receptes, kurā 180 grādos putnu it kā jācep 2,5 stundas, taču pēc vizuāliem un termometra mērījumiem abos gadījumos esmu sapratis, ka gatava ir jau pēc 2.
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:25. Decembris 2016 - 14:26
(Link)
Mēs 150 grādos 3,5 h, tad apsmērē un vēl 0.5 h 180 grādos bez folijas - pēc Tomasa receptes.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:25. Decembris 2016 - 14:28
(Link)
Lai vai kā, bet mums iznāca jau otro reizi vienkārši kolosāla. Pat Aleksim garšoja!
[User Picture]
From:[info]blond
Date:25. Decembris 2016 - 14:29
(Link)
Teikšu, lai Pauls aizsūta arī to savu recepti, izmēģiniet. Un pīlīte - arī no Tomasa? Tās lietuviešu pīles ir izcilas.
[User Picture]
From:[info]anonymous
Date:25. Decembris 2016 - 14:37
(Link)
Ahā, mums šāda receptūra. Pats galvenais ir darbus iesākt dienu iepriekš, atstāt uz nakti, bet pirms cepšanas vismaz pāris stundas (es pat domāju 4) izņemt no ledusskapja un noturēt istabas temperatūrā.

http://cooking.nytimes.com/recipes/1015833-roast-duck-with-orange-and-ginger?action=click&module=Recipebox®ion=all&pgType=recipebox&rank=4