Comments: |
Kas jums tā tur par tādu gigantpīli, kas jācep 4 stundas? Mēs jau pa otriem lāgiem cepam pēc receptes, kurā 180 grādos putnu it kā jācep 2,5 stundas, taču pēc vizuāliem un termometra mērījumiem abos gadījumos esmu sapratis, ka gatava ir jau pēc 2.
| From: | oblica |
Date: | 25. Decembris 2016 - 14:26 |
---|
| | | (Link) |
|
Mēs 150 grādos 3,5 h, tad apsmērē un vēl 0.5 h 180 grādos bez folijas - pēc Tomasa receptes.
| From: | blond |
Date: | 25. Decembris 2016 - 14:28 |
---|
| | | (Link) |
|
Lai vai kā, bet mums iznāca jau otro reizi vienkārši kolosāla. Pat Aleksim garšoja!
| From: | blond |
Date: | 25. Decembris 2016 - 14:29 |
---|
| | | (Link) |
|
Teikšu, lai Pauls aizsūta arī to savu recepti, izmēģiniet. Un pīlīte - arī no Tomasa? Tās lietuviešu pīles ir izcilas. | |