oblica - Komentāri
[
entries
|
archive
|
friends
|
userinfo
]
oblica
[
userinfo
|
sc userinfo
]
[
archive
|
journal archive
]
25. Dec 2016|
14:37
anonymous
Ahā, mums šāda receptūra. Pats galvenais ir darbus iesākt dienu iepriekš, atstāt uz nakti, bet pirms cepšanas vismaz pāris stundas (es pat domāju 4) izņemt no ledusskapja un noturēt istabas temperatūrā.
http://cooking.nytimes.com/recipes/1015
833-roast-duck-with-orange-and-ginger?ac
tion=click&module=Recipebox®ion=all&pgType=recipebox&rank=4
Link
Read Comments
Reply:
No:
Sviesta Ciba user
Lietotājvārds:
Parole:
Iežurnalēties ar'?
Anonīms
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
Neformatēt automātiski:
Ziņa:
Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.