oblica - "Talantu" fabrika [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

"Talantu" fabrika [14. Jan 2012|21:39]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:14. Janvāris 2012 - 23:18
(Link)
Nav vis. Tieši tāpēc nevajadzētu tiem bīberiem no bērnības iedvest, ka viņi ir nenormāli krutie ģēniji. Būtu mazāk nekvalitatīvas "mākslas". Mazāk tādu, kas tikai paši (izņemot viņu mammas, protams) uzskata, ka ir ūbertalantīgi un cep augšā visādas herņas. Es vairāk par to, ka veselīgai kritikas devai jābūt. Arī attiecībā pret savu bērnu, lai cik arī viņš superīgs nebūtu. Tak nevajag sev un piecgadniecei, kurai lācis uz ausīm uzkāpis, iestāstīt, ka viņa būs cāļa zvaigzne un jaunā britnija.
[User Picture]
From:[info]muzungu
Date:14. Janvāris 2012 - 23:24
(Link)
Man domāt, ka Britnija ir tiešs piemērs tam, ka mammīte vazāja pa pulciņiem, klausīšanām, fotosesījām, vokāliem pedagogiem - bīdīja cik varēja un lūk rezultāts. Varbūt nav ne smukākā, ne gudrākā, ne talantīgākā, bet badā nemirs un aiz letes nebūs jāstāv. Piedevām nav iespējams izskaust "herņu". Tā bija, ir un būs. Teorētiski es tev piekrītu mīļā sirds un savu bērnu pie Rajeckas nevedīšu, bet nu vienmēr būs vecāki, kuru bērni dziedās, dejos un vingros uz talantu pedagogu nerviem un pedagogi teiks - lieliski! :)
From:[info]dzeina
Date:15. Janvāris 2012 - 10:31
(Link)
Ir arī otra galējība - nekādu uzslavu, tikai kritizēt un teikt, ka jāvar labāk. Arī nekas labs nesanāk, uz mani paskaties.
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:15. Janvāris 2012 - 11:00
(Link)
uzsvēršu: "veselīgu devu kritikas". Katram ir lietas, kas padodas labāk un tādas, kas nemaz.