oblica - Lattelcom ir viena pārsteigumu vācelīte! [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Lattelcom ir viena pārsteigumu vācelīte! [28. Apr 2010|14:41]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:28. Aprīlis 2010 - 15:21

velkam 2 ze klab :)

(Link)
nē, vnk lattelecom ir viens no sūdīgākajiem klientu apkalpotājiem evā. Esmu 4 gadu laikā mainījusi 5 dzives vietas, staipot savu bezvadnieku līdzi un nu jau skola rokā. Bet principā viss ir atkarīgs no tā, cik jēdzīgu konsultantu dabū (tamdēļ labāk tikties dzīvajā, nevis pa telefonu..), kas saprot lietas specifiku un prot pielāgot risinājumu, nevis papagaiļojas iekaltajai pakešu piedāvājumu slejai līdzi un visu pārējo "mēs šādu pakalpojumu nesniedzam".
Varu pabrīdināt, ka var gadities epopeja ar rēķiniem - tb atkŗtoti un atkārtoti līgumi, kādā formātā piesūtīt tos un beigās tik un tā viss šķērsām iet :)
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:28. Aprīlis 2010 - 15:23

Re: velkam 2 ze klab :)

(Link)
tnx par info, pieņemšu zināšanai.
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:28. Aprīlis 2010 - 15:24

Re: velkam 2 ze klab :)

(Link)
Man ir pilnīgi cita un pozitīva pieredze, bet tas laikam tāpēc, ka esmu daudzstāvenē, kur ļoti ātri ievilka optiku un paņēmu standarta internets+telefons komplektu. N-tos līguma variantus gan atceros - esmu parakstījusi vismaz divus, un rēķinus uz e-pastu man tagad arī sūta dubultā :) Bet citādi ar montieriem nekādu problēmu, toties uz klientu dienestu jāzvana no mobilā, jo mans vecumvecais telefons neatbalsta šito "nospiediet 1... nospiediet 2... bla bla".