oblica - nekas jau tāds [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

nekas jau tāds [3. Mar 2010|21:12]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
From:[info]eermaniitis
Date:3. Marts 2010 - 21:46
(Link)
sirdis, mēles, aknas, kuņģi tiek lietotas tagad un vislaik

smadzenes vecmāte reizēm cepa ar sīpoliem - bet tagad s[aku domāt par to kreicveldu jākobu un moš tomēr nē?

ausis sieva cūku ēd (tas pats ar vaigiem) un kājas (pirkstus cūku)

bet kur gan rīdzinieks var dabūt svaigas ķidas ;)

domājams vienīgais, kas netiek lietots ir aizkuņģa dziedzeris un acis - tās ir īpaša delikatese tikai amerikāņu desantniekiem un arī tikai vienreiz dzīvē

pat nieres, dzirdēts, ka var pagatavot - tikai smagi čuras jāvāra nost, neatceros recepti
[User Picture]
From:[info]nxn
Date:3. Marts 2010 - 21:48
(Link)
vo, nieres ar esmu ēdusi- ilgi jāmērcē sālsūdenī un tad jacep.
From:[info]eermaniitis
Date:3. Marts 2010 - 21:49
(Link)
jā, ir dzirdēts, ka tāpat kā sēnes, trīs reizes mērcējot jāmaina ūdens, un tik un tā smaķelis atsit ;)
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:3. Marts 2010 - 21:54
(Link)
Nu, re! nav jau nemaz tik traki! :)
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:3. Marts 2010 - 21:48
(Link)
Nu, nieres baigi jāmērcē un urīnvadi jāizgriež, tad tur tie ūdeņi desmitreiz vārot jāmaina, baisa ķēpa, bet galbeigās, ja taisa ar dārzeņiem podiņā un saldo krējumu sanāk baigi garšīgi.
A kuņģi kā? Citu veidu kā poļu zupu fļaki, nezinu. :/
From:[info]eermaniitis
Date:3. Marts 2010 - 21:50
(Link)
ar liellopu kuņģi nekrāmējos - vistas šķilnīši ;)

sieva ēdusi ir fļakus - neesot bijusi sajūsmā ;)
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:3. Marts 2010 - 21:51
(Link)
ā, nu vistas māgas man laulenis ekselenti prot pagatavot, es pas. :) Fļaki man garšo, lai gan tikai polijā esmu ēdusi, pati neesmu vārījusi, bet noteikti pamēģināšu.