nekas jau tāds |
[3. Mar 2010|21:12] |
|
|
|
Comments: |
sirdis, mēles, aknas, kuņģi tiek lietotas tagad un vislaik
smadzenes vecmāte reizēm cepa ar sīpoliem - bet tagad s[aku domāt par to kreicveldu jākobu un moš tomēr nē?
ausis sieva cūku ēd (tas pats ar vaigiem) un kājas (pirkstus cūku)
bet kur gan rīdzinieks var dabūt svaigas ķidas ;)
domājams vienīgais, kas netiek lietots ir aizkuņģa dziedzeris un acis - tās ir īpaša delikatese tikai amerikāņu desantniekiem un arī tikai vienreiz dzīvē
pat nieres, dzirdēts, ka var pagatavot - tikai smagi čuras jāvāra nost, neatceros recepti
| From: | nxn |
Date: | 3. Marts 2010 - 21:48 |
---|
| | | (Link) |
|
vo, nieres ar esmu ēdusi- ilgi jāmērcē sālsūdenī un tad jacep.
jā, ir dzirdēts, ka tāpat kā sēnes, trīs reizes mērcējot jāmaina ūdens, un tik un tā smaķelis atsit ;)
Nu, re! nav jau nemaz tik traki! :)
Nu, nieres baigi jāmērcē un urīnvadi jāizgriež, tad tur tie ūdeņi desmitreiz vārot jāmaina, baisa ķēpa, bet galbeigās, ja taisa ar dārzeņiem podiņā un saldo krējumu sanāk baigi garšīgi. A kuņģi kā? Citu veidu kā poļu zupu fļaki, nezinu. :/
ar liellopu kuņģi nekrāmējos - vistas šķilnīši ;)
sieva ēdusi ir fļakus - neesot bijusi sajūsmā ;)
ā, nu vistas māgas man laulenis ekselenti prot pagatavot, es pas. :) Fļaki man garšo, lai gan tikai polijā esmu ēdusi, pati neesmu vārījusi, bet noteikti pamēģināšu. | |