ikdienīgi |
[11. Aug 2009|10:49] |
|
|
|
Comments: |
nez - man liekas, ka nekas letāls - kartupeļi uz nakti plus krējums varēja noslogot kuņģi (tauku un cukuru šķelšana) lai rītā kuņģa sula vēl turpinātu vārīties ;D
kā teica mans ārsts, tad kartupeļi nav nekādi dārzeņi un uz nakti ņu ņu ņu ;)
lai gan tev tāpat tas nedraud ;DD
Es neēdu vēlāk kā 19 (parasti), bet gulēt eju ap 23-24, so diez vai tas skaitās "uz nakti"? (skaitās?)
Par kartupeļiem - esmu dzirdējusi, ka jāvāra ar visu mizu, jo tajā ir kkādas vielas, kas palīdz sašķelt cieti. Labāk izvēlēties kartupeļus ar mazāku cietes saturu un, ja nomizo un sagriež, tad vispirms noturēt aplietus ar ūdeni, tad to ūdeni noliet, tādējādi samazinot cietes daudzumu. A ko ārsts teica - kāpēc uz nakti nee?
man cukurs par daudz bija - vot i saka, ka kartupeļus, banānus un graudus/miltus uz nakti nē, lai gan no rītiem ir ok - tobiš pirms fiziskas slodzes | |