From: | esinja |
Date: | 27. Februāris 2009 - 12:02 |
---|
| | | (Link) |
|
Nu ja, nu!
| From: | oblica |
Date: | 27. Februāris 2009 - 12:07 |
---|
| | | (Link) |
|
točna?
| From: | goddes |
Date: | 27. Februāris 2009 - 12:04 |
---|
| | | (Link) |
|
hmm, es mēģinu saprast, kas notiek piparmētra+kinza (ja domā svaigu koriandru), paprovē tāpat starp zobiem koteili pažļembāt, gan jau radīsies nojausma par galarezultātu.
| From: | oblica |
Date: | 27. Februāris 2009 - 12:06 |
---|
| | | (Link) |
|
jap, koriandra lapas svaigas. piparmētra za to kaltēta. bet vispār ieteikums labs!
es laikam ar piparmeetru neniekotos - mezhalopam driizaak kaadu kadikjogu piemestu vai tml...
| From: | oblica |
Date: | 27. Februāris 2009 - 12:16 |
---|
| | | (Link) |
|
piparmētra ir ok - ček, bet kadiķogas man vēee, džinu arī nedzeru.
| From: | goddes |
Date: | 27. Februāris 2009 - 12:10 |
---|
| | | (Link) |
|
es gan negribētu sevi nosaukt par ķēkšu:> nu nepiedienās kaut kā vīrelim virs ...
| From: | oblica |
Date: | 27. Februāris 2009 - 12:13 |
---|
| | | (Link) |
|
bet Tavs ieteikums ir vislabākais un drošākais, ja kas! :)
| From: | goddes |
Date: | 27. Februāris 2009 - 12:23 |
---|
| | | (Link) |
|
nes vai "vīrelim virs.." mazliet piesarkt piedienās?:))
| From: | oblica |
Date: | 27. Februāris 2009 - 12:28 |
---|
| | | (Link) |
|
koķeti kožļājot piparmētras zariņu - droši! :D
vo - es ar piparmeetru kombinaacijaa ar koriandru shaubos...
| From: | oblica |
Date: | 27. Februāris 2009 - 12:10 |
---|
| | | (Link) |
|
"Koriandru ir ieteicams lietot kopā ar ķimenēm, čili, svaigu piparmētru, raudeni, baziliku un ķiplokiem." (c) mazā garšaugu vārdnīca. meļi!!!
| From: | krii |
Date: | 27. Februāris 2009 - 12:10 |
---|
| | | (Link) |
|
Varbūt tur domātas koriandra sēklas? Tām ir Būtiski Atšķirīga garša no lapiņām.
| From: | oblica |
Date: | 27. Februāris 2009 - 12:12 |
---|
| | | (Link) |
|
nu, moš toč sēklas. es zinu, ka atšķirība ir, tas tiesa. laikam jādarās pēc goddesa ieteikuma - caur zobiem iesākumā. :))
| From: | goddes |
Date: | 27. Februāris 2009 - 12:12 |
---|
| | | (Link) |
|
Visticamāk tā arī domāts, mhm
vo - tieshaam - taa vareetu buut...
| From: | goddes |
Date: | 27. Februāris 2009 - 12:11 |
---|
| | | (Link) |
|
Liela meitene un tic visam, kas rakstīts.:D garšas izjūtas tak ir TIK subjektīvas un dažādas... gaumes ziņā.
nu jaa - var jau buut - bet ne jau ar visiem vienlaiciigi ;) kaa jau rakstiiju augstaak - man kaut kaa pie mediijuma citas garshvielas praataa naak,,,
bet ideja interesanta - noteikti pastaasti kaa izdevaas :)
| From: | krii |
Date: | 27. Februāris 2009 - 12:10 |
---|
| | | (Link) |
|
Nekad tādu kombināciju neesmu mēginājusi. Bet mani visvairāk šajā trio mulsina ķimenes. Pēc tam pastāstīsi, kā sanāca, labi?:)
| From: | oblica |
Date: | 27. Februāris 2009 - 12:11 |
---|
| | | (Link) |
|
mani, savukārt mulsina kinza, bet negribas, lai sakalst :) labi!
| From: | krii |
Date: | 27. Februāris 2009 - 12:13 |
---|
| | | (Link) |
|
Kinzu var vienmēr piegriezt svaigiem salātiem.
pie medījumiem lielisks un manuprāt, obligāts ir rozmarīns. un rozā pipari. p.mētras arī būs labas, kinzu atļautos apšaubīt.
| From: | oblica |
Date: | 27. Februāris 2009 - 14:01 |
---|
| | | (Link) |
|
vot, rozmarīns kā reiz vakar nebija nopērkams. ok, no kinzas atrunājāt! :)
Rozmarīns ir M.tirgū, piena paviljona dārzeņu departamentā, jāvaicā tantukiem atsevišķi- tām, kas tur pa vidu sēd.
| From: | oblica |
Date: | 27. Februāris 2009 - 14:06 |
---|
| | | (Link) |
|
Aha, paldies! Tirgū to neesmu meklējusi, jo parasti ir rimītī. Būsim zināt. |